Să vezi și să nu crezi, angajații ADP Râmnicu Sărat stăteau la taclale dimineață, pe blv. Eroilor din Râmnicu Sărat.

Angajații Administrației Domeniului Public Râmnicu Sărat, și-au creat o pauză suplimentară de zeci de minute pentru a mai trage un „pui de somn” pe bordurile de pe blv. Eroilor.

După ce privirea ageră a unui „inginer” de pe șantier a observat că au fost imortalizați, băieții „răi” de la ADP, i-au tras două osanale de „bine” reporterului, iar apoi au pus mâna pe cazmale și s-au apucat de treabă.

Bordurile vechi, scoase pe blv. Eroilor

,,Gașca celor puși să jefuiască banul public pentru Cirjan! Bordurile vechi scoase de pe blvd. Eroilor au fost puse la restaurantul Carul cu Flori proprietatea familiei Barbu Nicu infractor și fost director ADP mai nou angajat al ADP!” – a scris pe facebook, un râmnicean.

Dacă râmnicenii ar imortaliza angajații ADP, zilnic, poate vor termina și ei lucrările mai rapid, nu de alta, dar vine luna următoare și le intră din nou salariul în cont.

ADP Râmnicu Sărat, o instituție publică sub egida Primăriei Râmnicu Sărat, însă sub coordonarea primarului Cîrjan

Potrivit unor surse credibile, ADP Râmnicu Sărat este direct coordonată de primarul Cîrjan și ai lui. Mai multe angajari pe „cunoștiințe” au fost făcute în ultimele mandate ale primarului. Anagajări fictive, situații asemănătoare în care Liviu Dragnea a fost condamnat.

Mai mult de atât, în urmă cu două luni, a fost propus pentru șefia ADP, un interlop condamnat, însă după ce presa locală a titrat subiectul, băieții „deștepți” au decis să se mai gândească odată.

Nimic nu putea fi complet în această ecuație, dacă presa nu era sponsorizată prin ADP Râmnicu Sărat, pentru a păstra liniștea în comunitate.

Numai buni de dat în gât? Noi suntem portavocea ta!

Ai încredere în tine, suntem prietenii tăi!

stiripesursebz@gmail.com / 0711 924 923

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *