Consiliera primarului pe problemele romilor Andreea Turcan este acuzată de trafic de influență și conflict de interese după ce încasează de câțiva ani buni miliarde de pe urma romilor ce se ocupă de comercializarea mărțișoarelor din municipiul Buzău.

Mai exact, angajata primăriei a primit de la subalternii primarului PSD – Constantin Toma, acord de teren pentru a desfășura și în acest an târgul de mărțișoare.

Societate comercială figurează pe numele tatălui, însă de toată afacerea se ocupă chiar anagajata primăriei care în campania pentru unirea Buzăului cu Ținteștiul transporta cu mașina personală vecinii din cartierul Simileasca pentru a merge la vot.

Potrivit romilor din cartierul Simileasca, societate comercială de care se ocupă Andreea Turcan este la al treilea an consecutiv când obține acord de teren pentru cortul de mărțișoare. Totodată aceștia o acuză de relații intime cu primarul municipiului Buzău, însă până la proba contrarie, această informație rămâne doar un zvon.

Mai exact, pentru o măsuță în cortul cu mărțișoare, domnișoara de etnie romă cere 1200 de lei, față de prețul primăriei pe metru pătrat de 2,39 de lei.

Potrivit aceleași surse citate, municipalitatea nu a organizat o licitație, a acordat prin atribuție directă firmei ce este gestionată de angajata din Primăria Buzău.

Mai mult de atât, Andreea Turcan a mers din poartă în poartă prin cartierul Simileasca pentru a strânge banii pentru chiria cortului de mărțișoare, fără a oferi factură celor ce au achitat contravaloarea, cu promisiunea că factura va urma să fie emisă.

Chiar dacă inițial a anunțat pe canalele de propagare mass-media că evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Buzău, este doar o minciună pentru a-l acoperi pe Toma și posibila țiitoarea – Andreea Turcan.

Mai mulți comercianți au solicitat primăriei să primească spațiu pentru comercializarea mărțișoarelor, însă au fost îndrumați să meargă în cortul amenajat, gestionat de aceeași Andreea Turcan.

De ce au fost refuzați de primărie? Pentru ca comercianții să vireze banii în conturile băieților deștepți și nu în bugetul local.

În mod legal, primăria ar trebui să organizeze o licitație, iar angajații de la compartimentul Patrimoniu ar trebui să cunoască că în decursul zilei de ieri, aceeași angajată a primăriei a mai fost pentru niște aprobări.

Pe de altă parte Tomiță, așa cum îl alintă Ciolacu, a intrat în aceeași gașcă de care Boșcodeală, Iosif și Bârlă nu s-au putut lipsi, afaceri cu romii din cartierul Simileasca.

Contactați de noi, reprezentanții primăriei nu au dat curs solicitărilor noastre.

Sursă foto: sansanews.ro

Drept la replică & informații: stiripesursebz@gmail.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Angajata primăriei face bani frumoși după urma cortului de mărțișoare. TRAFIC DE INFLUENȚĂ și CONFLICT DE INTERESE”
  1. Aveți măcar idee ca ea nici măcar nu este un funcționar public?
    Meritați sa fiti dati in judecata pentru calomnie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *