,,Veniți repede, șoferul autobuzului bea dintr-o sticlă de vin!”, așa a sunat sesizarea unui cetățean la numărul de telefon al Poliției Locale Buzău

Un șofer de autobuz din Buzău, a fost observat de un participant la trafic în timp ce bea dintr-o sticlă de vin la volan. Cetățeanul cu spirit civic nu a mai stat pe gânduri și a apelat de îndată la numărul Poliției Locale Buzău (0238-955), iar la prima stație, autobuzul a fost oprit pentru verificări.

Echipajul prezent la fața locului, a constat că sesizarea se adeverește, însă în sticlă se afla APĂ și nu VIN. Vezi VIDEO mai jos:

Dacă bărbatul era prins consumând băuturi alcoolice, risca să rămână fără locul de muncă și totodată se alegea cu dosar penal.

Surse din cadrul societății de transport public local, ne-au anunțat că șoferul nu a creat niciodată probleme la locul de muncă, iar acesta este printre cei mai respectați șoferi de autobuz din oraș.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *