Marcajul pistei de bicicliști a apărut ,,ca ciupercile după ploaie”. Pista de biciclete are aproximativ 800 de metri.

Pista de biciliști a fost marcată pe Centura de Est, drumul ce leagă Șoseaua Brăilei cu podul de la V. Pașii

E vorba de drumul ce pornește de pe Șoseaua Brăilei (între Metalurgica și fostul mare abator de dinainte de 89), continuă pe la oborul de animale și ajunge în apropierea podului de la V. Pașii.

Alternativă la Șoseaua de Centură

După asfaltarea acestui drum (Șoseaua Vadu Pașii) și amenajarea șoselei de peste digul râului Buzău (Primăria Buzău a început să astupe gropile cu asfaltul frezat din oraș) se creează o oportunitate interesantă pentru șoferi.

De a avea o alternativă la drumul clasic Spătaru – Hanul lui Țintă – Centura Buzăului (Fabrica de Bere) – Pod Mărăcineni, fie și măcar în caz de accident sau blocaj în trafic.

Șoferii pot aborda de la Spătaru drumul prin Șoseaua București – Rond Praktiker – Aleea Industriilor – Șoseaua Brăilei – Superlit – Șoseaua Vadu Pașii – Digul Buzăului – Pod Mărăcineni.

După ce se va inaugura în primăvara anului viitor podul de la V. Pașii – se va putea ajunge până la Autorolla și prin interiorul comunei Vadu Pașii, potrivit buzoienii.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *