245

Xrace, competiția care a adunat anul trecut, în Munții Siriului, cei mai buni alergători, revine cu mai multe surprize!

Organizatorii (Asociatia Legendary Sports), ajutați de sponsori și de o mână de voluntari inimoși, bineînțeles împinși și de dragostea pentru natură, au reușit să pună bazele unui concurs de alergare montană, de-a lungul a mai multe trasee, promovând o zonă deosebit de frumoasă și mai puțin cunoscută a munților Buzăului.

Anul acesta, evenimentul se află deja la a doua ediție și pe lângă cursele de 47 km (TRASEUL MĂLÂIA), 21 km (TRASEUL VULTURILOR) și CURSA COPIILOR, s-a mai adăugat și CROSUL PENTRU SĂNĂTATE, o cursă mult mai accesibilă, de 7 km, pentru alergătorii mai puțin experimentați.

Pe lângă kit-ul de participare, oferit înainte de start, concurenții vor fi  „răsfățați” cu bucate delicioase, muzică bună, locuri de joacă pentru copii, momente artistice și multe alte chestii, gândite de organizatori, special pentru bunăstarea tuturor celor prezenți. La aceste meniu, se mai adaugă o mulțime de peisaje superbe, oameni faini, de la care ai ce învăța, plus experiența unei competiții, care până la ora publicării articolului, a strâns peste 300 de participanți.

Dacă vrei să îmbini distracția cu mișcarea ești așteptat sâmbâtă 10 iunie 2023, în munții Siriului, la Pensiunea Valea Neagră, locul de unde începe totul. În caz că nu ai cazare, te poți așeza cu cortul, GRATIS, într-o zonă special amenajată și gata, ai rezolvat această problemă.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII ȘI FOTOGRAFII DE LA EDIȚIA DIN 2022, PUTEȚI ACCESA PAGINA DE FACEBOOK ȘI SITE-UL ORGANIZATORILOR!

Sursa foto – Xrace

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *