VIDEO | Noi măsuri de relaxare de la 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi seara că vor fi propuse noi măsuri de relaxare începând cu 15 iunie. Se vor redeschide casele de pariuri și jocuri de noroc.

11 iunie – Declaraţii susținute de premierul Ludovic Orban și alți membri ai Executivului la începutul şedinţei de guvern #LudovicOrban #SedintadeGuvern #PalatulVictoria

11 iunie – Declaraţii susținute de premierul Ludovic Orban și alți membri ai Executivului la începutul şedinţei de guvern#LudovicOrban #SedintadeGuvern #PalatulVictoria

Publicată de Ministerul Sănătăţii – România pe Joi, 11 iunie 2020

Premierul Ludovic Orban a mai anunțat, că s-a decis ca din 15 iunie să se renunţe la izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din ţări cu număr mic de cazuri. În plus, vor fi permise activitățile fizice desfășurate în grupuri de câte 6 persoane, nu grupuri de 3 cum era până în prezent.

Tratamentele balneare se vor relua, iar piscinele exterioare vor fi redeschise. Se va permite reluarea activității grădinițelor și activităților de tip after-schoool.

Până în acest moment, Guvernul nu a decis nimic în privința stării de alertă, dacă va cere sau nu prelungirea, o decizie urmând să fie anunțată la începutul săptămânii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *