În Costești, găsești gunoi cu tonele, deși ar fi pe un teren privat, primăria nu ar fi luat măsurile ce se impun împotriva proprietarului, iar garda de mediu a sancționat focarul. Incompetența celor din primăria Costești, a dus la sancționare și amendarea primăriei . Amdenda a fost plătită din banii contribuabililor .

https://www.youtube.com/watch?v=r2Pr6i0u1z8

În timp ce tone de gunoi menajer sunt depozitate la voia întâmplării, atât în jud. Buzău, dar și în municipiul Buzău, Carmen Ichim, fosta prefectă a jud. Buzău ( actuală șefă a Gărzii de Mediu Buzău), își face campanie și se pregătește intens de alegerile locale din luna iunie. Aceasta a invitat în sediul Gărzii de Mediu mai mulți colindători și chiar pe părinte Milea pentru a se autopromova. Potrivit surselor noastre, Carmen Ichim și-a împodobit sediul instituției cu luminițe.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “VIDEO/Dezastru ecologic la Costești, tone de gunoi menajer depozitate la voia întâmplării.Fosta prefectă își face campanie.”
  1. Toată comuna Costești e plina de gunoaie, daca e posibil ca cineva de la vreo televiziune sa filmeze in satul Pietrosu din aceeași comună ,acolo e cel mai mare focar sa întrebați oamenii din sat si o sa vă îndrume!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *