VIDEO/Dezastru ecologic la Costești, tone de gunoi menajer depozitate la voia întâmplării.Fosta prefectă își face campanie.

În Costești, găsești gunoi cu tonele, deși ar fi pe un teren privat, primăria nu ar fi luat măsurile ce se impun împotriva proprietarului, iar garda de mediu a sancționat focarul. Incompetența celor din primăria Costești, a dus la sancționare și amendarea primăriei . Amdenda a fost plătită din banii contribuabililor .

În timp ce tone de gunoi menajer sunt depozitate la voia întâmplării, atât în jud. Buzău, dar și în municipiul Buzău, Carmen Ichim, fosta prefectă a jud. Buzău ( actuală șefă a Gărzii de Mediu Buzău), își face campanie și se pregătește intens de alegerile locale din luna iunie. Aceasta a invitat în sediul Gărzii de Mediu mai mulți colindători și chiar pe părinte Milea pentru a se autopromova. Potrivit surselor noastre, Carmen Ichim și-a împodobit sediul instituției cu luminițe.

BUZĂU
SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “VIDEO/Dezastru ecologic la Costești, tone de gunoi menajer depozitate la voia întâmplării.Fosta prefectă își face campanie.

  • 19/12/2019 la 17:47
    Permalink

    Toată comuna Costești e plina de gunoaie, daca e posibil ca cineva de la vreo televiziune sa filmeze in satul Pietrosu din aceeași comună ,acolo e cel mai mare focar sa întrebați oamenii din sat si o sa vă îndrume!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *