Fostul șef de la Doi şi-un sfert, Marius Ichim, nu se astâmpără. Acesta a transmis un mesaj de amenințare către Ionel Chiriac, directorului Cancelariei Prefectului.

Ionel Chiriac, directorului Cancelariei Prefectului.

Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, a transmis, într-un comunicat de presă, că a adus la la cunoștința Parchetului și a DNA ,,aspecte penale din activitatea conducerii Gărzii de Mediu”.

Redăm o parte din comunicatul emis de Prefectura Buzău:

Un astfel de episod s-a consumat pe 10 iunie 2020, atunci când soțul doamnei Carmen Adriana Ichim i-a trimis un mesaj de amenințare (Anexa nr. I) directorului Cancelariei Prefectului, dl. Ionel Chiriac. În mesajul atașat, fostul șef al Serviciului de Informații și Protecție Internă Buzău, Marius Ichim, posta un document fotografiat parțial, transmis de Instituția Prefectului prin poștă doamnei Ichim, document care nu ajunsese încă în posesia destinatarei (!). Documentul viza o convocare a doamnei Ichim pentru investigarea unor incidente de securitate – de data aceasta reale – produse în perioada în care aceasta a exercitat temporar funcția de prefect (martie/mai 2019), convocare la care aceasta nu a dat curs, în ciuda obligației pe care o avea în acest sens și în pofida gravității excepționale a incidentelor. Aceste circumstanțe sunt verificate în prezent de Parchet. Instituția Prefectului – Județul Buzău condamnă încercările de politizare a subiectului pe care comisarul-șef Carmen Adriana Ichim le-a invocat pentru a se eschiva de la răspunderea majoră pe care o are în ceea ce privește gestionarea dezastruoasă a competenței de control pe zona depozitării gunoiului menajer din județul Buzău.

content-image

Cine este Marius Ichim ?!

Comisarul.ro – Fostul șef al SIPI Buzău, pensie de peste 100 de milioane pe lună! Este consilier personal al primarului din Mărăcineni! Madam Ichim, pusă de PSD prefect de Buzău!

Mafia PSD/Fostul șef al SIPI Buzău, pensie de peste 100 de milioane pe lună! Este consilier personal al primarului din Mărăcineni! Madam Ichim, pusă de PSD prefect de Buzău.

Despre Marius Valentin Ichim, presa locală a scris în 2016 că se pensionează și renunță la funcția de șef al SIPI Buzău(serviciul de protecție internă al MAI) pentru a fi numit de primarul PSD de Buzău în funcția de șef al Poliției Locale. N-a mai fost numit. În schimb, a ajuns consilier personal al primarului comunei Mărăcineni. De unde a încasat, în 2018, un salariu de 49.000 lei. Pe lângă pensia de cardru militar în valoare de 130.536 lei. Adică peste 100 de milioane lei vechi pe lună!

Soția sa, Adriana Carmen Ichim, a fost numită de PSD prefect de Buzău. 

Soții Ichim sunt considerați oamenii de casă ai actualului șef al Camerei Deputaților și al președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Cum legăturile cu PSD-ul nu s-au rupt, Carmen Ichim s-a retras din lupta pentru Consiliul Județean, pentru a-l susține pe candidatul PSD, Petre Emanoil Neagu.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *