Un elicopter SMURD, a aterizat astăzi, în jurul orei 17:00, în curtea Centrului Multifuncțional de Pregătire Schengen, la fostul Liceu de Poliție, pentru a prelua un pacient cu infarct acut.

Deoarece la stadionul de atletism nu se mai poate ateriza din cauza lucrărilor de modernizare, cea mai plauzibilă variantă este ca elicopterele SMURD și MAI, să aterizeze în curtea fostului Liceu de Poliție.

Cea mai bună variantă e direcționarea elicopterelor SMURD către fostul liceu de poliție.

„E spațiul cel mai potrivit pentru misiuni medicale. În curte e un teren de 2000 mp. În 2019 aici a aterizat un elicopter în condiții de siguranță. Piloții au apreciat că este spațiu pentru aterizarea a trei elicoptere. Investiția e minimală trebuie asfaltat platoul și aleea de la poartă. Când se va instala un sistem de iluminat se va putea ateriza inclusiv noaptea”, a adăugat Dimian.

Centrul de pregătire Schengen are avantajul că aici există personal non stop. Un dezavantaj ar fi, mai ales pe timp de noapte, disconfortul sonor produs locuitorilor din cartierul Poștă.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *