Polițiștii au făcut percheziții la Vernești, în județul Buzău, într-un dosar în care sunt vizate infracțiuni de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Vizați de anchetă sunt un buzoian de 62 de ani și fiul său, după ce polițiștii au obținut informații potrivit cărora la locuința bărbatului de 62 de ani sunt depozitate puști cu aer comprimat deținute fără drept.

Fiul bărbatului ar fi fost cel care a adus armele din Anglia. Între timp, acesta a fost răpus de Covid. Doar tatăl său mai este cercetat acum de polițiști, scrie sansanews.ro.

Un nepot de-al bărbatului, un băiat 8-9 ani, mânuia armele, așa cum a reieșit din pozele și filmările postate pe rețelele de socializare.

La percheziții, oamenii legii au găsit două puști și două pistoale. Armele erau supuse autorizării însă buzoianul nu avea nici un document pe ele.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru “nerespectarea regimului armelor și munițiilor” şi „contrabandă calificată.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *