Șeful Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean din Buzău, Adrian Zoican, a fost confirmat ca infectat cu SRS-COV-2.

Anunțul a fost făcut chiar de medicul Adrian Zoican pe Facebook, însă ziarele online din Buzău, aservite PSD, au anunțat prematur rezultatul testării pentru a-i îndepărta susținătorii.

Șeful UPU este cel mai recent caz de la Spitalul Județean din Buzău, unitate spitalicească în care e, în acest moment, este un focar activ de COVID-19.

Zece cadre medicale s-au infectat deja.

Medicul Adrian Zoican a declarat la Digi24 că este internat în spital și că va rămâne acolo până la negativare.

El a spus că este posibil să fi luat virusul de la mare, unde a fost la un curs, sau din spital, unde, deși se respectă regulile, „oricând se poate întâmpla un accident”.

Notă redacție: Cum au aflat ziarele aservite PSD, că medicul buzoian a fost infectat, dacă aceste date sunt confidențiale ?

Reamintim faptul că medicul buzoian – Adrian Zoican, s-a aruncat în lupta pentru Primăria Municpiului Buzău, din partea Partidului Național Liberal.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *