USR IPJ BUZAU

Fotografii compromițătoare din 2019 scot la iveală relații neobișnuit de apropiate între liderii USR Buzău și șefii poliției din Buzău.

Recent, au apărut informații șocante cu privire la o excursie controversată în Republica Moldova, în care liderii USR Buzău și familiile lor au fost surprinși în compania fostului șef al IPJ Buzău, Laurențiu Pantazi, fosta judecătoare Crenguța Pantazi și șeful IPA Secția Buzău de la acea vreme, Tărtăreanu Mihai.

Șeful IPJ Buzău și șefii USR la aceeași masă în Republica Moldova

Fotografiile compromițătoare, care datează din anul 2019, arată că șefii USR Buzău au fost plimbați în Republica Moldova într-o escapadă neobișnuită alături de ”vedetelor” din cadrul Inspectoraului Județean de Poliție Buzău. Un detaliu semnificativ este acelea că Laurențiu Pantazi, șeful IPJ Buzău, șeful USR Buzău, Silviu Iordache și Constantin Anton vicepreședintele USR Buzău, sunt vecini pe aceeași stradă în localitatea Spătaru.

Surse neoficiale au sugerat că Silviu Iordache ar fi fost numit în funcția de șef al USR Buzău cu sprijinul direct al lui Laurențiu Pantazi, ceea ce ridică întrebări cu privire la independența și transparența acestuia, însă informația nu a putut fi verificată.

2019: Constantin Anton, numărul 2 în USR Buzău și șeful IPJ Buzău – Laurențiu Pantazi

Mai mult, informațiile arată că Mihai Tărătreanu, șeful mascaților din Buzău și șeful actual al IPA România, ar fi garantat pentru familiile membrilor USR pentru a participa la o întâlnire destinată strict angajaților din poliție, care fac parte din Asociația Internațională a Polițiștilor (IPA).

Un lucru esențial este acela că publicația noastră a depus o plângere penală față de USR Buzău, în urma unui furt intelectual, însă cel mai porbabil cu girul șefului IPJ Buzău, noi nefiind chemați la audieri, iar dosarul a rămas într-un sertar.

Aceste dezvăluiri ridică semne de întrebare cu privire la relațiile strânse dintre conducerea partidului USR Buzău și șefii poliției din Buzău, aducând în discuție posibile influențe și interese comune.

Chiar dacă la șefia IGPR se află inclusiv buzoianul Bogdan Despescu, ne rezervăm timpul să înaintăm cu acestă ocazie o plângere în atenția Ministerului Afacerilor Interne.

Știri din Surse Buzău așteaptă punctul de vedere al liderilor USR Buzău, cât și oficialităților implicate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *