În vârstă de 27 de ani, originar din Arad. A petrecut 5 ani în Legiunea Străină din Franța. Apoi a mers voluntar în Legiunea Internațională din Ucraina, unde s-a confrunctat cu condițiile dure de război, în prima linie. Rudolf Wittman a devenit erou pentru Ucraina, dar și pentru România și întreaga Europă!

Conform Euromaidan Press, un prieten apropiat, Marcus Jivan a declarat despre el:

Era persistent și dedicat. A învățat ucraineană în mai puțin de un an – un spirit excepțional. Nu aș fi putut realiza ceea ce a făcut el. În timp ce ambițiile de fier pot scădea, el semăna cu un diamant – indestructibil.

În Ucraina, Rudolf Wittman a cunoscut și o frumoasă poveste de dragoste, cu Ivanna. Euromaidan Press, din țara vecină, a luat o declarație de la aceasta:

Ivanna:

Ai venit în țara mea ca să putem avea un viitor comun. Rudolf, un străin care a călătorit în Ucraina pentru a-mi apăra patria, a devenit protectorul și sprijinul meu. Avea o inimă incredibilă, un suflet cinstit și atât de multă bunătate. Sacrificiul tău pentru Ucraina, într-un război care nu era al tău, va rămâne veșnic în inima și în memoria mea. Ai fost cea mai bună persoană pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea. A spune „Te iubesc” pare insuficient – a fost mai mult decât dragoste. Ești eroul meu, un erou al Ucrainei. Odihnește-te în pace.

Lui Rudolf îi plăcea să se asemene cu un viking. În credința vikingilor, luptătorii căzuți la datorie merg într-un tărâm mitic, Valhalla, unde se bucură de glorie eternă. Publicația Euromaidan Press îl elogiază pe Rudolf, despre care spune că acțiunile sale au vorbit mai tare decât cuvintele, deoarece și-a dedicat viața luptei Ucrainei, acceptând-o ca pe a sa. Povestea lui Rudolf Wittman servește ca o dovadă a dăruirii și sacrificiului luptătorilor străini din Ucraina.

Memorie eternă!
Eroii nu mor niciodată!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *