smart

Ne mutăm din nou în Parcul Crâng pentru Târgul de Crăciun. Întrebarea mea publică este: UNDE MAI EXACT ÎN CRÂNG?

Sursa: Sun Wukong vara a.c.

După cum se poate vede faimosul Obelisc din centrul Parcul Crâng încă este protejat cu bandă și cu „ATENȚIE! PERICOL DE PRĂBUȘIRE!”

Sursa: Sun Wukong vara a.c.

De ce sau pentru ce facem acest articol? Conform reportezbuzoian.ro doamna viceprimar, Oana Matache a declarat:

„Nu vom mai avea artiști mari, aceștia au ridicat stacheta foarte mult anul acesta, așa că vom avea un Revelion mai simplu, cu artiștii de la Buzău, tocmai pentru a nu avea cheltuieli mari. Anul acesta, la Drăgaică și celelalte evenimente organizate, au fost artiști mari în oraș. De sărbătorile de iarnă o să fim mai modești. Târgul de Crăciun va fi organizat tot în Parcul Crâng, cu surprize pentru copii, am decis să aducem mai mult gust prin modul în care vom decora. Trebuie să avem măsură și să știm când putem, când nu. În decembrie nu vom aduce artiști mari la Buzău.”

Iar eu voi întreba din nou: UNDE?, pentru că acum două zile, când am trecut prin Parcul Crâng, situația nu părea să se remedieze.

Obeliscul este susținut de un cablu, dar acest lucru nu a înlăturat porțile jandarmeriei! Cablul este aproape insesizabil în poze, însă cei ce vor merge la fața locului vor putea vedea despre ce vorbesc.

Și acum câteva întrebări retorice: În cazul nefericit, în care Obeliscul va pica cum vor fi protejați oamenii care se vor afla în zonă? Dacă vom pune decorațiuni grandioase oare nu vom pune în pericol monumentul? Și ce măsuri în afară de acel cablu s-au luat pentru consolidarea Obeliscului?

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Panait Elena

Zâmbeste! Viața e frumoasă!

One thought on “Obeliscul stă să se prăbușească, dar noi vom avea Târgul de Crăciun în Parcul Crâng!”
  1. LIMPEDE!
    Inca o ocazie pentru FACALETZ sa mai sifoneze niste bani cu ” reabilitarea ” Obeliscului !

    Pai daca un strat de vopsea pe statuile din CRING a costat ‘jdemii de euroi , in aceasta situatie spargem milionul…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *