Film documentar istoric de promovare a Cimitirului Eroilor din Buzau-Necropola eroismului romanesc, în valoare de 116.500,00 RON . 

Productie de film documentar, in format video profesional fullHD, cu subtitluri in limba dorita. Acest tip de film documentare (de ex. portrete ale unor personalitati sau documentare de profil istoric, etnografic, turistic, etc), se realizeaza pe baza unui scenariu al Producatorului, in consultanta si cu acceptul final al Beneficiarului, si are o lungime specifica mediului metraj, de cca. 20 min. (adaptabila in functie de scenariu). Filmele realizate profesional, in format fullHD, se vor livra pe suportul si in formatele digitale dorite

Valoare (RON) : 116.500,00  Valoare (EUR) : 24.990,88

Sursă: SEAP

În anul 2018, Primăria Buzău (Muncipiul Buzău), a achiziționat un film documentar istoric de promovare a Cimitirului Eroilor din Buzău, pe suma uriașă de 116.500,00  RON. Documentarul conține imaginii și informații publicate pe google, și nu provin din arhive istorice.

Videoclipul are o durată de 21 de minute și 29 de secunde. După un calcul simplu observăm că o secundă valorează 19,5 euro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *