În ziua de 19 mai a.c, polițiștii de investigații criminale cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară , la locații ale unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt.

Polițiștii au efectuat perchezițiile la 2 imobile utilizate de persoana bănuită, un tânăr de 18 de ani din municipiul Buzău.

În urma perchezițiilor polițiștii au recuperat portofelul cu suma de 800 lei și documente care ar fi fost sustras de  bănuit în data de 6 mai a.c., persoana vătămată fiind o femeie de 34 de ani din municipiul Râmnicu Sărat.

Polițiștii au reținut tânărul de 18 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului.

De asemenea, cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că fratele persoanei reținute, în vârstă de 12 ani, cu domiciliul în municipiul Buzău ar fi sustras un telefon mobil în data de 6 martie a.c., telefon pe care l-au identificat la unul dintre imobile și l-au înapoiat persoanei vătămate.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *