Astăzi, la conferința de presă USR-PLUS Buzău, cei doi reprezentanți ai alianței, Mihai Razvan Moraru și Valeriu Mocanu, au anunțat cine va reprezenta alianța în lupta pentru Primăria Municipiului Buzău și Consiliului Județean Buzău.

Candidatul aruncat în lupta electorală al alianței USR-PLUS pentru Primăria Muncipiului Buzău, va fi unul din membrii PLUS, iar pentru Consiliul Județean un membru al USR. Lista candidaților pentru funcțiile de consilieri locali și județeni, va conține, câte doi membri USR și unul PLUS, intercalat. Candidații vor fi prezentați săptămâna viitoare, la următoarea conferință de presă.

Valeriu Mocanu:,,USR este un partid nou, în care discuțiile și divergențele sunt inerente, din divergențe iese și progresul, nu suntem ca PSD și PNL, unde este o singură voce, iar ceilalți aplaudă, vechiul partid comunist l-au transformat în noile partide politice după 1990.”

,,Deci acesta este un atu al nostru, că nu am primit traseiști, traseismul este o meteahnă veche și a condus la rezultatele pe care le vedem în momentul de față. – a mai punctat Valeriu Mocanu, președintele USR Buzău.

Vezi VIDEO mai jos cu conferinta USR-PLUS Buzău:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *