În data de 4 noiembrie 2023, toți alergătorii sunt așteptați pentru a lua startul la una dintre puținele competiții de alergare de la noi din județ. Pe lângă bucuria de a face mișcare, participanții vor fi purtați printre cele mai frumoase peisaje de toamnă din Buzău, pe dealurile, potecile și drumurile forestiere din zona dealului Istrița și a stațiunii Sărata-Monteoru, într-un areal încărcat de istorie, foarte aproape de capitala României.

Competita are 3 trasee, pentru toate categoriile de alergători:

  • Xscape Fun Run – 10 km si 350 m diferenta pozitiva de nivel;
  • Xscape Half Marathon – 24.6 km si 900 m diferenta pozitiva de nivel;
  • Xscape Marathon – 39 km si 1800 m diferenta pozitiva de nivel.

 Fiecare alergare se transformă într-o șansă la sănătate!

Organizatorii, împreună cu Fundația Renașterea și Primăria Merei vor transforma bucuria pentru natura si alergare în teste Papanicolau, puse la dispoziție gratuit doamnelor si domnisoarelor din comuna Merei. Unitatea mobilă Renasterea va stationa în zona de start/sosire din centrul statiunii Sărata Monteoru începand de vineri 3 noiembrie, după-amiaza, până sâmbătă 4 noiembrie 2023. 

O medalie unicat!

𝐌𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐢𝐬𝐡𝐞𝐫 este o medalie unicat, realizată de o învingătoare în lupta cu cancerul, medalie prin care vă dăruiește, fiecăruia dintre voi, puțin din puterea ei de a merge înainte.

” 𝐷𝑖𝑛 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑒𝑠̦𝑡𝑖 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑣𝑒𝑠𝑡𝑒, 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑎̆ 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎 𝑡̦𝑖 𝑠𝑒 𝑠𝑐ℎ𝑖𝑚𝑏𝑎̆, 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑧𝑒𝑧𝑖 𝑎𝑡𝑢𝑛𝑐𝑖, 𝑑𝑎𝑟 𝑛𝑢-𝑡̦𝑖 𝑑𝑎𝑖 𝑠𝑒𝑎𝑚𝑎 𝑠̦𝑖 𝑖𝑛 𝑐𝑒 𝑓𝑒𝑙. [..] 𝐼̂𝑛 𝑎𝑓𝑎𝑟𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑙𝑢𝑝𝑡𝑎 𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣 𝑐𝑢 𝑏𝑜𝑎𝑙𝑎, 𝑎𝑚 𝑑𝑢𝑠 𝑜 𝑙𝑢𝑝𝑡𝑎̆ 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑖𝑜𝑎𝑟𝑎, 𝑑𝑒 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑝𝑡𝑎𝑟𝑒 – 𝑛𝑢 𝑚𝑎 𝑔𝑎̂𝑛𝑑𝑒𝑎𝑚 𝑑𝑒𝑐𝑎̂𝑡 𝑙𝑎 𝑐𝑒 𝑎𝑟 𝑠𝑖𝑚𝑡̦𝑖 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑙𝑢𝑙 𝑚𝑒𝑢 𝑑𝑎𝑐𝑎̆ 𝑒𝑢 𝑛𝑢 𝑎𝑠̦ 𝑚𝑎𝑖 𝑓𝑖 -𝑠̦𝑡𝑖𝑖, 𝑠̦𝑖 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑎𝑐𝑒𝑙𝑎 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑛𝑣𝑒𝑡̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑝𝑡̦𝑖 𝑐𝑎̆ 𝑎𝑖 𝑛𝑒𝑣𝑜𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑜𝑟 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑖̂𝑛 𝑚𝑜𝑑 𝑛𝑜𝑟𝑚𝑎𝑙 𝑙𝑒 𝑓𝑎̆𝑐𝑒𝑎𝑖 𝑠𝑖𝑛𝑔𝑢𝑟, 𝑎𝑚 𝑖̂𝑛𝑣𝑎̆𝑡̦𝑎𝑡 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑒𝑟 𝑠̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑝𝑡! ”

Încălzire cu instructori profesioniști și multe alte surprize!

Stay Fit Gym, unul dintre cele mai mari lanțuri de centre de fitness și aerobic din România, sunt alături de concurenți și vor susține încălzirea cu instructori profesioniști, astfel încât toți participanții să fie pregătiți pentru cele mai bune rezultate și pentru evitarea accidentărilor.

Tot Stay Fit Gym vă oferă o mulțime de produse în kitul de participare + o invitație la sălile lor de pe teritoriul României și bineînțeles la sala din Buzău.

Pe lângă ce am enumerat mai sus, concurenții vor primi și alte produse oferite de sponsori, vor beneficia de poze individuale pe traseu, acces la punctele de alimentare si hidratare, dar și o portie delicioasă de mancare la finalul traseului.

Mai sunt câteva zile, înscrie-te și tu!

Mai sunt doar câteva zile în care vă puteti înscrie la oricare din cele 3 curse – Fun Run, Xscape Half Maraton si Xscape Marathon, de pe 4 noiembrie 2023, din cadrul IstritaXscape!

Înscrierile se fac doar online, iar contribuția de participare poate fi achitată până pe 1 noiembrie pentru validarea inscrierii.

Nu se fac inscrieri la fata locului!

Link-ul de inscriere in competitie: https://istritaxscape.ro/inscriere/ 

Mai multe detalii: IstrițaXscape

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *