Câinele ars de viu de doi copii din Buzău a fost salvat de ONG-ul Kola Kariola și dus la veterinar. Și-a revenit, are doar arsuri superficiale și va fi pregătit pentru adopție.

Filmul cu animalul incendiat a devenit viral în ultimele zile. Un martor, tot minor, a filmat întâmplarea și a postat-o pe internet. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru maltratarea animalelor. Între timp, patrupedul este pe mâini bune și după cum se vede, pare că și a revenit.

Președintele asociației Kola Kariola, a intrat luni seara în direct la Digi24 alături de cățel: „După cum vedeți, e foarte bine, am petrecut mult timp împreună de ieri dimineață, de când l-am preluat și până acum, a devenit ceva mai sociabil. Reacționează bine când mă vede pe mine, pe soția mea, pe medicii de aici din cabinet și ne pregătim pentru adopția de mâine. După cum vedeți, l-am înnoit, are și un ham, dacă îl bag mult în seamă, mă și pupă. I-am pus și un nume, m-am tot gândit: acum se numește Focus, vă dați seama de unde îi provine numele”, a spus Marius Chirca.

Sursa – Digi 24

 Foto: captură video

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *