Învierea Domnului Iisus Hristos este un prilej de a sărbători viața, de a oferi sprijin celor care au mai mare nevoie de el, de a aprecia şi de a iubi copiii.

 Încă o dată, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău au avut grijă ca sufletele încercate din cadrul celor cinci căsuțe de tip familial ale D.G.A.S.P.C., situate în municipiul Râmnicu Sărat, să  primească darurile oferite din fondurile campaniei „Puterea unui leu”, o campanie ce a devenit tradiţie  pentru comunitatea buzoiană. Cele 70 de cadouri, pregătite în condiții de maximă igienă sanitară de jandarmi și dăruite prin intermediul personalului D.G.A.S.P.C., au adus pe chipul copiilor fericire, emoție și au dovedit, încă o dată, că 1 LEU, poate face minuni.

Cum din discuțiile anterioare cu  asistenții sociali am aflat că doi dintre copiii aflați în căsuțele de tip familial își serbează zilele de naștere în această perioadă, pentru a mai îndulci putin supărarea că nu vor putea petrece într-un cadru mai larg, cei doi au primit câte un tort pe care îl vor împărți cu colegii lor din același imobil, iar urările jandarmilor au fost transmise, spre deliciul celor mici, prin sistemele acustice ale autospecialelor de intervenție.

În final, am convenit cu cei mici că primul lucru pe care îl vom face împreună „atunci când totul va fi bine” este să mergem într-o excursie pe munte, ei și jandarmii montani!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *