După o vacanță de mai bine de o lună, Cristi Pustai a dat adunarea pentru gruparea din “Crâng”. Pregătirile pentru noul sezon competiţional se desfășoară pe terenul de rugby municipal, plin de floricele, potrivit sptfm.ro.

Urmează o perioadă de pregătire pe plan local pe terenul de rugby și pe terenul comunal din comuna Merei, până la data de 8 iulie, atunci când formația buzoiană va pleca într-un cantonament de două săptămâni, la Poina Brașov.

Conducerea clublui a anunțat că va purta negocieri cu mai mulți jucători ale căror contracte urmează să expire la finalul.

Nu vor lipsi nici meciurile de verificare, primul adversar care şi-a dat acordul fiind nou-promovata în eşalonul secund, Oţelul Galaţi, data disputării urmând să fie stabilită.

„Ca la orice început de pregătire sunt câţiva învoiţi. Doi, trei care sunt din afara ţării şi la distanţă foarte mare şi nu se vor mai întoarce acasă foarte curând. Lui Trebotic i-a născut soţia, Chică Roşă s-a întors, deocamdată, la Botoşani, Oltean şi Sălceanu susţin probele la Bacalaureat… În această perioadă încercăm să ne completăm lotul astfel încât, la plecarea în cantonamentul de la Poiana Braşov, să avem lucrurile puse la punct. Vom completa şi programul meciurilor de verificare, exceptând întâlnirea, deja confirmată, cu Oţelul Galaţi”, a declarat Cristi Pustai, pentru buzaulsportiv.ro.

Luni, elevii lui Cristi Pustai au fost surprinși pe terenul de rugby din municipiul Buzău, acolo unde starea gazonului era departe de una normală. Jucătorii se chinuiau să joace mingea pe un teren plin de floricele. Vezi VIDEO mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *