Hand of scientist is holding a test-tube with positive blood test on CORONAVIRUS

Autoritățile au confirmat apariția a două noi cazuri de coronavirus pe teritoriul României, în urmă cu două zile. Era vorba de femeia de 73 de ani din Buzău, comuna Pârscov, și de un bărbat de 60 de ani din București.

Septuagenara din Buzău este mama activistului civic, Sebastian Silvestru, din Pârscov, după cum buzoienii.ro a informat în urmă cu câteva seri.

Silvestru, alături de prietena sa (farmacistă șefă la Spitalul Județean) și fiul acesteia, elev la Colegiul Național „B.P. Hașdeu” Buzău, au fost izolați de aseară la domiciliu, însă sunt păziți de angajați ai Jandarmeriei, complet neechipați.

Cam așa se prezintă autoritățile trimise de „nu vă pot spune cine ne-a trimis la domiciliul dumneavoastră”.

Sursa – Facebook S. Silvestru

Citatul de mai sus, a fost însoțit de o poză cu doi angajați ai MAI, dar pentru a proteja cele două persoane, am decis să nu o publicăm.

Dacă bunica de 73 de ani , confirmată cu COVID 19, a transmis virusul și doar unuia dintre suspecți, problemele pot fi extraordinar de mari. Cei trei, au umblat destul de mult în ultima perioadă prin comunitate și au luat contact cu foarte multe persoane. Mai mulți oameni ne-au transmis că i-au văzut, chiar și prin principalele centre comerciale din oraș.

Astăzi vom afla rezultatele și să sperăm că Buzăul va răsufla ușurat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *