Laurențiu Pantazi, comandantul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău, a anunțat astăzi că se retrage din activitate după o carieră dedicată forțelor de ordine. Vestea a fost făcută publică pe platforma de socializare Facebook de către Sindicatul Polițiștilor – SIDEPOL Buzău.

Într-un mesaj emoționant postat pe rețeaua de socializare, comisarul-șef Pantazi a reflectat asupra celor 34 de ani petrecuți în uniformă, dintre care aproape 30 ca polițist operativ și 17 în echipa de conducere a IPJ Buzău. Acesta a subliniat varietatea experiențelor trăite în slujba profesiei, de la momente de satisfacție și bucurie, la provocări și tristeți, evidențiind că viața sa a fost într-adevăr trăită intens.

Mesajul comisarului șef nu a fost un simplu bilanț al cifrelor și realizărilor profesionale, ci o retrospecție a unei vieți dedicate serviciului comunității. Pantazi a adăugat că, în ciuda provocărilor, a lucrat întotdeauna pentru oameni, pentru adevăr și liniștea publică. Mesajul său s-a încheiat cu o dorință de succes pentru cei ce rămân în activitate și un indemn de a nu uita că în profesie, așa cum și în viață, „dacă dragoste nu e, nimic nu e”.

În contextul acestei retrageri, echipa SIDEPOL Buzău a transmis un mesaj de mulțumire pentru colaborarea fructuoasă și a urat noului pensionar o perioadă lungă de odihnă bine meritată, împliniri pe plan familial și, nu în ultimul rând, sănătate.

Este de notat că în trecut, ziarul nostru a relatat despre presupuse fapte de corupție asociate cu conducerea IPJ Buzău, însă unul dintre dosarele cercetate de DNA în acest sens a beneficiat de clasare, iar Pantazi își încheie cariera fără a fi fost confirmate aceste acuzații.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *