Duelul dintre Toma și Neagu a izbucnit din nou

În cadrul ședinței convocate de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a decis ca și pentru următorul mandat de președinte al Consiliului Județean Buzău să candideze tot Petre Emanoil Neagu, la fel cum, pentru Primăria municipiului Buzău va candida tot Constantin Toma.

Ședința de joi a fost precedată de ședința Comitetului Executiv al PSD Buzău, de miercuri seară, în cadrul căreia, președintele organizației municipale, primarul Constantin Toma, a anunțat că opțiunea sa pentru candidatura respectivă nu este Petre Emanoil Neagu, ci senatorul Lucian Romașcanu.

Întâlnire între Toma și Romașcanu la Primăria Buzău

Cel mai probabil, între Toma și Romașcanu a existat cu siguranță o înțelegere, deoarece aceștia au fost fotografiați făcându-și veacul pe la Primăria Buzău, pe data de 1 Iulie. De menționat că deputatul Lucian Romașcanu, a venit însoțit de Romeo Lungu, vicepreședintele Consiliului Județean. Cel mai probabil ”băieții deștepți”, au vrut să i-o facă lui Neagu, însă nu le-a mers.

Neînțelegerile dintre Petre Emanoil Neagu și Constantin Toma sunt deja de notorietate în ciuda eforturilor depuse de-a lungul timpului de Marcel Ciolacu, de a face pace între cei doi. Vorba aceea: ,,pace, pace între două dobitoace…”

,,Și cu voi, și fără voi, tot candidez!”

Înainte de întâlnirea online a social democraților, de la 0ra 11,00, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a declarat pentru mass media locală că va candida oricum pentru un nou mandat în fruntea administrației județene, chiar și fără sprijinul Partidului Social Democrat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *