Apar noi informaţii din acheta tinerilor care au devastat o vilă din Sectorul 4 al Capitalei, în noaptea de Revelion.

Cu toţii sunt adolescenţi, au fost identificaţi de anchetatori şi urmează să fie chemaţi la audieri. Zece ore au stat poliţiştii să strângă probe și să-i identifice pe tinerii scandalagii.

Unul dintre cei care au participat la petrecere este Alberto Grasu, un artist din București.

Tânărul spune că nu a perceput nicio taxă de intrare, dar că lumea a venit la petrecere după ce adresa a fost postată pe Instagram, iar maceta, care se poate vedea clar în video de mai sus, ar fi fost de fapt un cuţit de bucătărie cu care au tăiat tortul.

„Spun asta pentru cei ce mă cunosc ca artist / prieten / amic şi mă apreciază în vreun fel. Este o isterie naţională cum că eu, împreună cu prietenii mei, am fi distrus o vilă. Am fost acolo, m-am distrat acolo, recunosc, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu învinovăţit eu sau prietenii mei pentru ceva ce noi nu am făcut”, a scris un cunoscut trapper, sub numele de Alberto Grasu, pe Instagram.

Pagubele depasesc 30 de mii de euro. Adolescenţii au distrus complet șase camere, mobila, televizoare au spart uşi, au distrus băi şi sistemul de supreveghere video al pensiunii, inclusiv cablurile din pereţi.

În curte erau camere de supraveghere, dar acestea au fost vandalizate, iar la un moment dat unul dintre chiriași a pus staniol pe una dintre ele.

De la ora 10 și jumătate, cablurile au fost smulse și nimic nu s-a mai înregistrat de atunci încolo. Se pare că aici ar fi avut loc și o bătaie, pentru că în imaginile care au fost surprinse de camerele de supraveghere a fost surprinsă o persoană care ține în mână o macetă.

Anchetatorii spun ca cei care închiriaseră vila au început să perceapă taxă celor care voiau să se alăture petrecerii. Asa s ar fi strans peste 20 de persoane. Zece ore au stat anchetatorii să ridice probe și se pare că au identificat făptașii, care vor fi chemați la audieri.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *