Sâmbătă, 23.10.2021, în zona localității buzoiene Pănătău, pe râul Buzău, s-a desfășurat o amplă acțiune de ecologizare, la care au participat mai mulți voluntari, printre care și un echipaj de jandarmi, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău.

În urma acțiunii, s-au strâns peste 100 de saci de deșeuri, în doar 2 ore, iar organizatorii transmit că vor face tot ce le stă în putere, ca Valea Buzăului să nu devină Valea Gunoiului. Mai multe detalii puteți afla de AICI!

„Sâmbăta aceasta mergem la Pănătău nu doar să strângem gunoaie, ci să tragem un semnal de alarmă celor care aruncă în mod repetat acolo, că gestul lor nu trece neobservat, localnicilor să fie vigilenți și să reclame la Poliție atunci când văd astfel de activități, autorităților competente și să ne reamintim nouă, buzoienilor, că putem face ceva și putem împiedica transformarea Văii Buzăului în Valea Gunoiului”, transmitea pe pagina de Facebook, Iulia Sîrbu, fondatoarea  Aluniș Art Center, în calitate de organizator.

Sursa foto – Viitoruri curate. Nu viituri murdare.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *