Update 21.20: Curentul electric a revenit la normal în cartierul Mihai Viteazul. Potrivit reprezentanților companiei de electricitate, se pare că a avut loc o pană de curent colectivă.

Peste 500 de locuințe din Cartierul Mihai Viteazul și Zona Industrială au rămas în beznă în urmă cu aproximativ o oră.

Oamenii stau în frig și beznă la această oră, toți locuitorii cartierului Mihai Viteazul au fost tăiați de la alimentarea cu energia electrică, iar până la acest moment nu se știe cauza sau durata penei de curent.

În cazul în care buzoienii din alte cartiere întâmpină aceleași probleme, sunt rugați să ne contacteze la 0711 924 923/0744 270 854.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “1500 DE BUZOIENI AU RĂMAS ÎN BEZNĂ ȘI ÎN FRIG, ÎN NOAPTEA DE CRĂCIUN”
  1. In seara de ajun a fost pana de curent in Vadu Pașii. Centrala nu a mai mers și în casă să făcut frig. In cuptorul electric cozonaci au rămas cruzi și bineînțeles că am rămas fără. La deranjamente Electrica o doamnă ne-a răspuns că se va repara defecțiunea în vre-o 2 ore, ce atâta supărare. Având în vedere prețul energiei electrice vi s-ar părea corect ca societatea de electricitate să plătească pagubele produse? Tarifele cresc, de ce nu se fac investiții în infrastructură. In perioadele de varf de consum transformatoarele (care sunt foarte vechi) cedează. De ce nu se pun altele noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *