RAPID SUPER SERVICE

Carantina impusă în cartierul Poșta a fost ridicată în noaptea de duminică spre luni, după ce în zonă nu au fost înregistrate noi cazuri de COVID-19.

Măsura a fost impusă după ce 19 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

Cererea de ridicare a măsurilor de carantină a fost făcută de DSP Buzău.

Directia de Sanatate Publica Buzău a inaintat catre Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei solicitarea de ridicare a masurii de carantina in cartierul Posta din municipiul Buzău, începând din această noapte de la ora 00:00. Epuizandu-se cele 14 zile considerate perioada maxima de incubație a infectiei si, neinregistrandu-se nicio alta îmbolnăvire in afara focarului, se consideră ca sansa de a avea un eveniment de amploare mult mai mare, a fost depasita si deci masura cu privire la carantinare poate fi ridicata.

Oamenii au așteptat bucuroși momentul, au ieșit în fața porților, ba chiar unii au făcut numărătoarea inversă, precum în noaptea dintre ani.

Mai mulți tineri, au strigat bucuroși ,,liberare”, au claxonat, au turat motoarele și au plecat spre centrul municipiului Buzău.

Cartierul Poștă a intrat în carantină, după ce 19 persoane au fost depistate cu COVID-19.

Potrivit surselor oficiale, virusul ar fi fost adus în cartier de un bărbat care de Paști ar fi mers în jud. Ialomița.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *