Nicolae Ciucă, o călătorie emoționantă în trecutul militar al Buzăului

Într-o întâlnire cu liberalii din Buzău, Nicolae Ciucă a dezvăluit o latură profundă a legăturii sale cu acest oraș, afirmând că Buzăul a contribuit semnificativ la formarea sa ca individ și militar. Cu o voce încărcată de emoție, Ciucă a mărturisit că revenirea în Buzău îl umple de bucurie și îi aduce aminte de o perioadă semnificativă din cariera sa profesională.

„Am o perioadă din viața mea profesională pe care am petrecut-o aici și mă leagă amintirile profesionale, mă leagă amintirile pe care le am alături de oameni pe care îi voi respecta toată viața mea”, a spus Ciucă, subliniind importanța relațiilor construite în timpul serviciului său în Buzău.

Cu un ton admirativ, Nicolae Ciucă a vorbit despre caracteristicile distincte ale Buzăului, subliniind bogăția sa naturală și istorică. El a evidențiat vulcanii noroioși, mina de petrol de la Monteoru și frumusețea munților Carpați care traversează regiunea.

„De aceea a zis domnul Rares un pic mai devreme că am fost comandant aici pe timpul câte exista Armata a II-a”, a adăugat Ciucă, subliniindu-și legătura cu istoria militară a orașului. Chiar dacă Armata a II-a s-a desființat înainte de anii 2000, Ciucă a subliniat importanța păstrării amintirii și respectului pentru istoria militară a Buzăului.

În discursul său, Nicolae Ciucă a evocat unitățile militare care au făcut istorie în Buzău, remarcând contribuția lor semnificativă în primul și al doilea război mondial, precum și în istoria militară modernă a României.

Prin aceste cuvinte, Nicolae Ciucă nu doar a împărtășit o parte din legătura sa emoțională cu Buzăul, dar și-a exprimat recunoștința față de contribuția orașului la parcursul său personal și profesional.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *