În mesajul său transmis cu ocazia Zilei Naționale, premierul Marcel Ciolacu reflectă asupra provocărilor actuale cu care se confruntă lumea, subliniind că acestea sunt situații dificil de anticipat acum câțiva ani. Evocând istoria și Marea Unire din 1918, el reamintește puterea unității naționale și subliniază că fiecare provocare a prezentului oferă oportunitatea de a demonstra că, împreună, românii au capacitatea de a atinge obiective mărețe.

Premierul își exprimă dorința de a retrăi spiritul unității care a animat înaintașii noștri cu 105 ani în urmă, în timpul Marii Uniri. Cu recunoștință față de istorie, Ciolacu evidențiază faptul că prezentul ne pune în fața unor situații dificile, iar România, ca și restul lumii, nu este ferită de aceste provocări.

Marcel Ciolacu subliniază că atingerea obiectivelor mari impune eforturi colective și înțelegerea preocupărilor fiecărui român. Mesajul său accentuează importanța unității în acțiunile întreprinse, indiferent dacă este vorba despre cetățeni, societatea civilă, mediul de afaceri, reprezentanți ai statului sau clasa politică. În momentele în care diviziunile amenință să ne separe, premierul îndeamnă la solidaritate, amintindu-ne că suntem cu toții români și avem un drum comun de parcurs ca națiune.

Cu un apel la unitate și colaborare, Marcel Ciolacu încheie mesajul, dorind „La mulți ani, tuturor românilor! La mulți ani, România!”, subliniind importanța unei țări puternice, orientate spre dezvoltare, care să se reflecte nu doar în plan economic, ci și în viața de zi cu zi a cetățenilor.

„O Românie puternică, orientată spre dezvoltare, care să se reflecte în plan economic, dar mai ales în viața de zi cu zi a românilor, este obiectivul firesc, capabil să ne unească pe toți – cetățeni, societate civilă, mediul de afaceri, reprezentanți ai statului sau clasă politică.

Când ceva tinde să ne dezbine, să ne amintim că suntem toți români și că avem un drum comun de parcurs ca națiune, de care depind prezentul și viitorul întregii societăți, dar – mai ales – viitorul copiilor și tinerilor români.

Eu cred cu toată puterea în viitorul acestei țări! De aceea, pe lângă îndatoririle oficiale, am sărbătorit astăzi alături de copii, povestind despre eroii care au făcut posibilă România Mare, dar și desenând împreună viitorul acestei țări!

La mulți ani, tuturor românilor! La mulți ani, Romania!”, a transmis Marcel Ciolacu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *