Viorica Dăncilă, șefa PSD și Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț le cer prefecților și subprefecților să intre în concedii medicale pentru a bloca alegerile prezidențiale de duminică, spun surse din MAI! Prefectul și subprefectul de Arad au intrat deja în concedii medicale! Conform legii, prefecturile sunt cele care organizează scrutinul prezidențial de duminică. Toate actele necesare bunei desfășurări a scrutinului sunt semnate de prefecți!

Probleme pentru guvernul PNL cu câteva zile înainte de prezidențiale. Mai mulți prefecți, numiți de PSD, au anunțat că sunt bolnavi, liberalii acuzându-i pe social-democrați că vor să blocheze alegerile.

„Am văzut că se îmbolnăvesc prefecți, domnule ministru. E un virus, e o epidemie. S-a mai îmbolnăvit vreun prefect?”, l-a întrebat Orban pe ministrul de Interne care l-a informat că doi prefecți și un subprefect s-au îmbolnăvit.

„Am înțeles. Căutați soluții să existe cineva care să exercite autoritatea prefectului acolo unde s-au îmbolnăvit prefecții și ținem minte această îmbolnăvire în prag de alegeri”, a comentat Orban.

Sursa:comisarul.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *