”Zoicănel”,”penelele” a pus stăpânire pe grupul UPU-SMURD PRESS.

De la înălțimea funcției dumneavoastră m-ați tratat mereu ca pe un vasal, dar asta nu a contat niciodată pentru mine. V-am cerut de multe ori informații prin telefon despre cazuri medicale și situații de urgență în care interveneați; trebuie să recunoaștem că nu a fost cea mai bună comunicare, potrivit reporterbuzoian.ro .

Personal, am tăcut când unii pacienți și aparținători v-au acuzat că le vorbiți nepotrivit, că îi repeziți. Am tăcut și când mi-ați închis telefonul în nas, și când am cerut o informație și nu am primit-o. Suntem oameni în toată firea și nu ne împiedicăm de astfel de întâmplări. Mici imperfecțiuni există la toată lumea , informează reporterbuzoian.ro .

Citește întregul articol aici -reporterbuzoian.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “”Zoicănel”: ‘îmi cer scuze, dar nu ”sînt” obligat să suport ….’”
  1. Este ,cred un nemernic, un om de nimic.Nu are nimic in comun cu profesia de medic.Am avut nefericirea sa ajung cu mama mea de mai multe ori la U.P.U. Buzau.Am ramas stupefiata…..de modul in care se adreseaza bolnavilor sau apartinatorilor.Parca toti ccare ajung acolo sunt niste cersetori ……. .Anul trecut cred….in vara…..nu imi amintesc sigur am ajuns cu mama la Parohia dumnealui……dar …era ziua sa de nastere…. .In sala de asteptare nu aveai loc sa arunci o moneda …..dar cei de la UPU…erau ocupati sa care sticle cu bauturi….platouri cu gustari….prajituri …tort…..pe cand bolnavii stateau pe targi (asa cum erau adusi de ambulante) lasati pe hol sau in sala de asteptare.Am ridicat tonul , la momentul respectiv nu stiam cine este Dr.Zoican…..dar o asistenta pe fata careia se vedea teama mi-a soptit ca este „SEFUL”.Am avut …tupeul nesimtit… cum mi-a reprosat dumnealui sa il intreb in ce situatie este mamei.In momentul in care l-am abordat mai …legal spunand ca eu nu scot nimic din buzunar dar voi chema eventual jurnalistii , a aparut o asistenta si mi-a dat informatii.Da mama mea a avut sansa sa fiu acolo cu dumneaei….dar batranii care erau acolo…….si nu erau insotiti…….. .Zoican este orice dar nu medic.
    In 06,11,2019 mama a fost iarasi dusa cu ambulanta la U.P.U …dureri groajnice de cap….i se face o radiografie pulmonara..o ecografie abdominala…i se administreaza o pefuzie si la ora 1,30 noaptea i se spune sa plece acasa…….femeie batrana de la tara …unde sa plece in puterea noptii…..(de aceasta data nu am fost cu dumneai)A venit cineva de la tara si a dus-o acasa ..pe la 3 dimineata .La o saptamana am sunat din nou la ambulanta dar imi este rusine sa spun am sunat un „prieten” nu putea sa permit sa se mai intample aceeiasi situatie.Eu am ajuns la spital in jurul orei 20….am facut 600 km sa ajung si de data aceasta mamei i se facusera toate investigatiile……dar DA …asistentele mi-au zis ca am facut ceva valuri si imi multumesc.Deci Dr. Zoican sa lase locul celor care sunt devptati profesiei.Nu ma judecati…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *