Sâmbătă dimineața, un accident rutier grav a avut loc pe DN2E85, în zona Potârnichești, aducând în prim-plan o problemă cu consecințe periculoase. Impactul frontal între două autoturisme a fost de o violență neobișnuită, rezultând în patru persoane rănite, inclusiv un copil. Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), iar starea lor de sănătate este monitorizată de personalul medical.

Ceea ce face acest accident și mai alarmant este faptul că, în urma impactului, compartimentul motor al unuia dintre autovehicule a luat foc, punând în pericol suplimentar viețile implicate. Norocul a fost de partea victimelor, deoarece pompierii au reușit să ajungă rapid la fața locului și să stingă incendiul, prevenind o tragedie suplimentară.

Cu toate acestea, în timp ce se discută consecințele tragice ale accidentului, există o creștere a frustrării în rândul opiniei publice și a autorităților. Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Buzău este criticată pentru preocuparea sa insuficientă pentru lărgirea și modernizarea DN2E85, cunoscut pe plan local drept „drumul morții”, din cauza numărului semnificativ de accidente.

Frustrarea a atins cote înalte, deoarece se observă o prioritate mai mare acordată postării de fotografii cu victimele și mașinile implicate în accidente pe rețelele de socializare ale DRDP Buzău decât eforturilor de a face drumul mai sigur. Cetățenii și comunitatea locală solicită măsuri imediate pentru a îmbunătăți infrastructura drumului și pentru a preveni noi tragedii.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a emis o declarație oficială cu privire la accidentul de pe DN2E85, confirmând că patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier între Potârnichești și Gura Câlnăului, județul Buzău. Traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, cu dirijare, generând un disconfort semnificativ pentru șoferi.

În acest context, presiunea asupra autorităților pentru a remedia situația drumului și pentru a preveni astfel de accidente în viitor crește, iar siguranța rutieră rămâne o problemă urgentă care necesită atenție imediată.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *