Mirela Vaida i-a anunțat pe soții Stegaru că cei doi vor primii ajutorul de care au nevoie.

Un telespectator cu suflet mare, din Buzău, e dispus să le ofere lui Viorel și Veronicăi o casă acolo. Chiar dacă nu e aproape de București sau de Blăgești, soții Stegaru au acceptat bucuroși, fiind uimiți că primesc o mână de ajutor.

Pentru că telespectatorul nu a dorit să intre în convorbire directă cu cei doi soți, Mirela le-a promis lui Viorel și Vulpiței că le va da datele necesare pentru a vorbi cu proprietarul casei.

Astfel, Viorel și Veronica vor avea ocazia să aibă un loc al lor, unde familia acestora ar putea să prospere. Soții Stegaru vor putea astfel să își crească liniștiți copiii, fără să mai fie nevoiți să fugă mereu, făcând drumuri de la Blăgești la București, de frica părinților lor care îi critică.

Săptămâna trecută, Veronica a fugit împreună cu Viorel de la Blăgești pentru că părinții lor îi criticau pentru faptul că nu au de muncă și deja așteaptă cel de-al doilea copil. Pentru a se asigura că va putea oferi un viitor trainic familiei pe care o formează cu Veronica, Viorel a declarat că și-a găsit un loc de muncă și va începe în curând lucrul.

Sursă: a1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *