Primarul care și-a făcut de râs comuna cu o defilare a excavatoarelor și a mașinilor de gunoi în anul 2018, mai vrea un mandat de primar .

Dumitru Mitroiu are 61 de ani, din care 27 a fost primar. E unul dintre cei mai importanți pesediști din jud. Buzău – primar din 1992!

E vorba de Dumitru Mitroiu, primarul de la Cislău. Ieri a produs o declarație ”bombă”, în contextul tapajului făcut de alegerea primarilor într-un tur sau două.

„Pe mine mă interesează mai puțin. Eu dacă nu ies cu peste 50%, adică din primul tur, îl voi lăsa pe cel de pe locul doi să fie primar. Eu am câștigat mereu cu peste 50%, indiferent dacă alegerile au fost în două tururi sau într-unul”, a transmis Mitroiu pentru buzoienii.ro .

Foto: buzoienii.ro

„Cislău, Buzău, un fel de LăsFierbiți. În sfârșit, un primar care a făcut parade pentru cei care s-au tot perindat în ultimii 30 de ani pe la conducerea României”, este mesajul postat pe Facebook, alături de imagini.

Pe filmare se vede cum la defilarea de 1 Decembrie participă și mașini de gunoi, dar și un excavator. În cupa utilajului stă un bărbat care ține două steaguri.

„Ăștia de la LăsFierbinti trebuie să fie invidioși pe regizorul de la Cislău”, a comentat la acea vreme un cetățean.

Vezi mai jos defilarea mașinilor de gunoi și a excavatorului din 2018.

La primăria Cislău poţi lua bătaie dacă întrebi cât a valorat defilarea mașinilor de gunoi.

,,Primarul de la Cislău, cel care a făcut paradă militară de centenar cu maşinile de gunoi şi escavatorul primăriei s-a arătat deranjat de întrebările lui Harry Geană, activist civic din Valea Prahovei. Primarul l-a înjurat şi ameninţat, iar subalternii lui au făcut ce știau mai bine, au încercat să îl lovească pe activist.”-potrivit Curaj.TV .

Vezi VIDEO mai jos:

Vezi mai jos declația de avere a lui Dumitru Mitroiu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *