E lesne de înțeles că useriștii s-au dat cu occidentalii pentru popularitate și că vor aduce după ei ideologii cu „fitilul invers”.

„Catalin Salagean si George Trif, sustin homosexualii si lesbienele! Avem o poza minunata cu ei tinand steagul-simbol al comunitatii LGBT! Pacat insa ca, intrebati frontal daca sustin casatoria persoanelor de acelasi sex… se trag pe cur!”, scrie Liviu Alexa în ziardecluj.ro .

Eheeei, ce frumos e să o arzi în campanie hipstereste! Ce ușor e să îl înjuri pe Băsescu, Orban sau pe Ciolacu în aplauzele fanilor USR! Umblând însă puțin pe wallurile de Facebook ale celor mai noi șefi ai USR – Catalin Sălăgean, sef la județ și George Trif, șef al USR Cluj-Napoca, am observat cu multă simpatie că cei doi și-au făcut în iunie 2019, cu o lună înainte de europarlamentare, o minunată poză ținând zâmbitori și ASUMAȚI în mânuțe steagul-simbol al comunității homosexualilor și lesbienelor, steagul-curcubeu!

Băi, ne-am zis: gata, în sfârșit, niște oameni deschiși la minte care susțin LGBT și căsătoriile persoanelor de același sex, într-un oraș și într-un județ unde există o atitudine negativă față de homosexualitate.

Cu speranța în inimă, l-am sunat pe domnul Cătălin Sălăgean, șeful USR Cluj, care vrea să îi ia locul lui Alin Tise la Consiliul Județean, și să îl întrebăm dacă susține căsătoriile homosexuale și dacă, mergând prin Gherla, Săvădisla, Gilău, Aiton, Bobâlna, Cămărașu, Căpușu Mare, Frată, Dăbâca, Panticeu sau Jucu o să își asume în campanie și acest punct important, promovând și în aceste localități profund ortodoxe ideea generoasă a toleranței față de homosexualitate și a căsătoriei pentru persoanele de același sex.

Cu un tupeu tipic userist, duhnind a ipocrizie, ud la fund de hațe-ul luat ieri în chestiunea UNTOLD, Sălăgean nu își mai asuma însă fățiș poza și nici susținerea pentru LGBT, transformându-se într-un politician oarecare, dând declarații de căcat, ca orice pesedist sau penelist. I-auzi ce ne-a declarat:

„Este o fotografie publică, pe pagina mea, o puteți folosi și dacă dumneavoastră vedeți valența asta nu o să fiu eu acela care vă opresc, dar țin să vă spun că nicăieri acolo nu scrie chestia asta în mod explicit, adică e doar o analogie pe care o faceți și e dreptul dvs, eu nu pot să vă împiedic. E o analogie forțată, dar e alegerea dumneavoastră”, spune șeful USR Cluj, Catalin Salagean.

Deci, ba, nene, ba, Cătăline, NU avem nevoie, bre, de acceptul tău să folosim poza, prostane, facebook e un spațiu public, așa cum au stabilit instanțele.

Însă e tare trist să te vedem cum te transformi într-o lepră politică, lepădându-te când nu îți mai convine subiectul de ceea ce ai lins. Acum, că știi că subiectul homosexualilor nu mai e ok pentru campania la locale, te tragi pe cur să îți asumi.

Sălagene, asta e real politik, păpușa, ce îți facem noi ție. Te confruntăm cu subiectele fierbinți ale societății, sigur, poți să ne închizi telefonul, dar asta nu te face decât mai penibil. Ai vrut politică, gonflabilă corporatistă, fă politică, și înțelege că EȘTI LA DISPOZIȚIA CETĂȚENILOR care, prin intermediul presei, VOR SĂ AFLE ce ai în cap. Nu îți convine tratamentul? Dă-ți demisia și lasă locul altcuiva. Du-te în privat și fă părțuri corporate în familie sau în team buildinguri.

Ziar de Cluj l-a umplut de critici pe Alin Tise, actualul șef al CJ. Însă în comparație cu el, ești un raton cărunt care umbla cajbec prin Sora întrebând unde e Registrul Comerțului.

PS: Pentru conformitate, asta e George Trif, șeful USR Cluj-Napoca. Vrea să ne fie primar și pune poze (vezi imediat dedesubt) reprezentând o sulă și două testicole imaginând traficul din Cluj. Opoziție, nene!

Sursa: Ziardecluj.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *