Desfășurare de forțe la Beceni, acolo unde primarul Constantin Laurențiu, împreună cu voluntarii, au împărțit pachete cu alimente persoanelor aflate în dificultate, de pe raza comunei.

Primarul comunei Beceni, își pune locuitorii pe primul loc. Așa că nu a mai stat pe gânduri și și-a donat salariul pe două luni. În același timp, acesta a inițiat o campanie ce are ca rol de solidaritatea față de persoanele vârstinice și singure, cât și pentru familiile defavorizate, de pe raza comunei Beceni.

Astăzi, împreună cu voluntarii, am desfășurat acțiunea IMPREUNA DARUIM AJUTOR în satul Dimiana. Le mulțumim sponsorilor: Panipat, SS Automobile, Transport Elcom, Dias Instal, Vitae Pharm, Blue Skyy Plastic, Complex Garden Events și voluntarilor din cadrul serviciului pentru situații de urgentă al Primăriei Beceni implicați in acestă acțiune caritabilă.
Lista este deschisă și pentru alte societăți comerciale, Instituții, persoane fizice care doresc sa se implice. Zilele următoare vom ajunge in satele: Izvoru-Dulce, Beceni, Valea Părului. Vă mulțumesc pentru faptul ca majoritatea ați înțeles sa respectați recomandările și măsurile impuse de autoritățile Statului Român pentru evitarea răspândirii noului tip de Coronavirus( COVID-19). Rog, în special persoanele vârstnice, să evite deplasările care nu sunt necesare și să păstreze distanță socială. Dacă întâmpinați greutăți majore sau vă confruntați cu probleme de sănătate vă rog să ma contactați la următoarele numere de telefon: 0769 030 804 sau 0786 495 707.
Dumnezeu să ne ajute! Laurențiu CONSTANTIN
Primarul Comunei Beceni

Din fondurile strânse, la care au participat și agenții economici, au fost cumpărate alimente și distribuite, pe rând, tuturor bâtrânilor și persoanelor aflate în nevoi, care au ales să nu-și părăsească locuințele în contextul stării de urgență.

Puterea exemplului e importantă. Aşa se face că un primar atipic care conduce o comună din județul Buzău, îşi donează salariul pe două luni, în scop caritabil.

,,În contextul actual, în care întreaga lume se confruntă cu virusul care creează probleme serioase, atât de sănătate cât și economice, trebuie să conștientizăm cât de important este să ne protejăm și să respectăm regulile impuse, însă, în același timp este datoria noastră umană de a ne ajuta aproapele care are nevoie de noi.
Oamenii în vârstă și singuri sunt cei mai vulnerabili, iar împreună le putem oferi sprijin să se izoleze!”

A anunțat primarul comunei Beceni, Constantin Laurențiu.

Laurențiu Constantin, primarul comunei Beceni: ,,Personal îmi voi dona salariul pe o perioadă de două luni, susținând astfel acest demers de solidaritate, respect și responsabilitate față de persoanele în vârstă și cei care au nevoie de noi.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *