Update: Potrivit unor surse, Mirela Copariu va ocupa un post la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău.

Vești triste în televiziunea locală. Vocea și imaginea Campus TV Buzău, Mirela Copariu, va părăsi postul de televiziune, după ce aceasta a făcut anunțul zilele trecute printr-un mesaj pe grupul de Whatsapp al trustului de știri.

Jurnalista TV, Mirela Copariu, activează în cadrul Campus TV Buzău din anul 2011, aceasta ocupând mai multe funcții precum: crainic radio, prezentatore TV, voiceover și reporter.

Mai exact, după 11 ani de activitate în cadrul televiziunii, acesta a devenit un simbol al Campus TV Buzău, iar vocea sa este recunoscută de orice buzoian.

Jurnalista își va continua activitatea pe un site online de știri locale – expresulbuzoian.ro.

Jurnalista TV a fost în centrul unui scandal de proporții în anul 2020, după ce un jurnalist a fost lovit de consilierul local Silviu Roșioru, iar aceasta a mințit că nu a văzut nimic.

După ce a fost pe fază când jurnalistul a fost lovit, reporterul Campus TV, a încercat să aplaneze conflictul, iar după a negat că ar fi vazut ceva.

Vă relatăm ce a povestit jurnalista care, pe filmarea cu bătaia, se aude spunând: ”eu nu am văzut nimic”:

”Si da, eu NU AM VĂZUT NIMIC. Scriu această postare pentru toti deontoligii si iubitorii de dreptate care simt nevoia, fie in privat, fie public, sa imi transmita parerile lor cu privire la replica mea EU NU AM VĂZUT NIMIC intr-un incident mult prea discutat si mediatizat.


Va intreb eu pe voi, iubitorilor de dreptate si adevar, unde erati in luna octombrie cand acest cetatean (pentru mine nu este jurnalist) posta pe pagina de socializare si pe grupurile de presa un material care avea drept titlu: „C#rva de la Campus TV este de fapt un curv”. Unde erati cand eu trebuia sa explic copiilor mei ce fel de oameni pot face asemenea gesturi? Unde erati cand, absolut gratuit, numele meu, al familiei mele, al postului de televiziune la care lucrez erau târâte prin noroi? Atunci de ce nu ati reactionat la fel de vehement???

(w670)


De ce atunci a trebuit sa gasesc resursele necesare sa imi potolesc furia și să trec peste moment și nu am primit niciun mesaj de susținere?
Nu sunt deloc un sustinator al violentei. Nu promovez violenta in niciun fel, fie ea verbala sau fizica. Aș fi avut ocazia să găsesc o modalitate sa ma razbun într-un fel sau altul dar am ales sa nu o fac. Am incercat sa port o discuție cu domnul Sirbulescu dar in secunda in care am inteles ca atitudinea domniei sale este cu mult sub asteptarile mele am renuntat.
Asadar, fiecare dintre cei care ati simtit nevoia sa ma faceti atenta cu privire la replica mea EU NU AM VĂZUT NIMIC, va rog sa incercati pentru o secunda sa va puneti in locul meu si sa va intrebati ce ati fi raspuns la o intrebare adresata de un om care cu 6 luni in urma arunca gratuit cu noroi in dumneavoastra.

Iar voi, cei care incercati sa ma intimidati cu mesaje trimise de pe conturi false, nu va mai deranjati. Ma faceti sa râd. Si da, EU NU AM VĂZUT NIMIC!!!”.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *