Senatorul Vlad Pufu, președintele PNL Buzău, spune că situaţia în municipiul Buzău a devenit tot mai greu de suportat din cauza lucrărilor începute de municipalitate şi neterminate.

El a făcut și o ironie la adresa lui Constantin Toma (PSD), primarul Buzăului, care anunţa că brandul de oraş al municipiului Buzău a câştigat competiţia cu cel al oraşului Paris şi a obţinut aurul pentru cel mai bun brand de oraş din Europa în finala Galei „Transform Awards”.

„De aproape un an de zile suntem prizonieri în propriile noastre case din cauza Primăriei Buzău care ne-a dat un lockdown total. Suntem, după mai bine de un an de lucrări pe care credeam că le va termina şi când aşteptam să se termine, a început altele. Prin urmare, nu ne mai putem deplasa nici cu maşina, nici cu trotineta, nici cu bicicleta şi din ce în ce mai greu ca simpli trecători. Toate bulevardele astea pe care le foloseam ca zone de refugiu încercând să dispărem din zona centrului, unde se lucrează de atâta timp si nu se mai termină,  sunt găurite la rândul lor, sunt măcelărite şi de fiecare dată când încerci să găseşti rute ocolitoare, ajungi să constaţi că e mai rău ca în centru. Eu nu înţeleg dacă aceşti muncitori sau aceste firme care lucrează mai sunt gestionate, controlate de cineva şi de ce dacă dimineaţa ai făcut un şanţ, nu eşti în stare să îl acoperi până seara. Nu mai spun că tot ce s-a făcut până acum pe marile bulevarde va trebui găurit din nou şi luat de la capăt pentru ca Compania de Apă să îşi implementeze proiectele de infrastructură pe apă”, a declarat senatorul liberal Vlad Pufu.

Pufu nu știe când se va termina „bombardamentul” din Buzău

„Nu ştiu când se va mai termina şi mă amuză de fiecare dată pentru că tindem să ne comparăm tot timpul cu Parisul, când Buzăul astăzi este doar un Bahmut pe timp de pace. Nu am nimic cu omul Toma, am cu primarul Toma, pentru că mie mi se pare că la ora actuală este depăşit de probleme. Toate proiectele astea s-au încălecat, nu reuşeşte să le mai gestioneze şi de peste un an de zile îţi este frică să mai ieşi din casă”, a mai spus senatorul liberal Vlad Pufu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *