În urmă cu câteva ore, în spațiul public a apărut o fotografie cu principalul candidat pentru Senat al PNL Buzău – Vlad Pufu și președintele PSD – Marcel Ciolacu.\

Vlad Pufu, susține că fotografia este realizată cu mult timp în urmă, iar discuțiile între un director de grup media și un lider național important de partid, sunt firești.

Vezi declarația candidatului PNL Buzău – Vlad Pufu, mai jos:

,,Este o fotografie realizată cu mult timp în urma într-un restaurant , deci un loc public! Încă nu e iarnă la Buzău, după cate știu și dacă analizați bine veți observa că nici personajele nu mai seamănă! Nu e nimic surprinzător! Am mai spus-o! Am avut întâlniri cu lideri de partide, că și aceasta. La momentul realizării fotografiei, în acel spatiu se aflau numeroase persoane, buzoieni pe care nu cred că i-a lezat întâlnirea noastră! Discuții ca aceasta, între un director de grup media și un lider național important de partid, sunt firești. Subiecte aflate pe agenda publică , puncte de vedere pe diverse teme de interes local și național! Altfel de înterpretări nu își au rostul!” – ne-a transmis Vlad Pufu.

Reamintim că Vlad Pufu deține postul Medika TV și este fondatorul Şansa Buzoiană, Focus FM şi Focus TV. A lucrat la Evenimentul zilei, ca şef al departamentului anchete economice, în perioada 1992-1994, este fost șef al B1 TV, este membru fondator la cotidianul Ziua şi a condus departamentul economic al Tele 7 abc. Pufu a absolvit ASE-ul, în 1997 şi Facultatea de Relaţii Internaţionale a SNSPA, în 2004.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *