Directorul de la Trans Bus, Gică Toader, a rămas fără permis în timp ce făcea naveta la Râmnicu Sărat. A stat cu permisul în buzunar timp de 2 ani pentru că a contestat și a găsit motive aberante.

În anul 2019, directorul companiei de transport, Trans Bus, a tras pe dreapta de polițiști după ce a circulat cu 111 km/h prin localitatea Potârnichești.

Discuție director/polițist

Conform unor surse, directorul Trans Bus a încercat inițial să scape prin funcția și puterea pe care o deține în Buzău, cea de director al companiei de transport și funcția pe care o deține în PSD.

Director: ,,Bună ziua! Sunt Gică Toader, directorul de la Trans Bus!”

Polițist: ,,Neinteresant!”

Director: ,,Îl pot suna pe șeful tău!”

Polițist: ,,Lăsați!”

Scriptul nu a putut fi scris integral și în totalitate!

Gică Toader s-a judecat 2 ani prin instanțe, cu permisul în buzunar

După ce în anul 2019 a rămas fără permis, Gică Toader a contestat în instanță pentru exonerarea de la plata amenzii şi înlăturarea sancţiunii complementare a suspendării dreptului de a conduce.

În motivare, arată că directorul Trans Bus a fost sancţionat deoarece a condus auto Dacia Duster cu nr. de înmatriculare BZ 92 LHK, către Râmnicu Sărat fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 111 km/h în localitatea Potârnicheşti, depăşind cu 61 km/h limita de viteză.

Directorul companiei de transport public în comun a solicitat în instanță ca organele de poliţie să realizeze dovada săvârşirii contravenţiei potrivit disp. art. 109 alin. 2 din OUG 195/2002.

În motivare se arată faptul că la 11.10.2019 petentul, Gică Toader, în timp ce conduce autoturismul nr. BZ 92 LHK pe DN2E85, în localitatea Potârnicheşti, a fost înregistrat de aparatul radar cu 111 km/h.
Aparatul radar este verificat metrologic şi declarat corespunzător conform buletului de verificare metrologică nr. BBSC 02.01.3007 din 09.04.2019, astfel încât nu se poate afirma că viteza este nereală.

Aparatul radar a fost deservit de ag. D.N. care a acţionat pe DN2E85 în localitatea Potârnicheşti pentru disciplinarea conducătorilor auto în trafic.

A căutat motive aberante pentru a scăpa și de sancțiune, și de reținerea permisului

Gică Toader a găsit motive pentru a nu recunoaște că în ziua respectivă făcea naveta la Râmnicu Sărat, așa cum o face de obicei, cu autoturismul primăriei și pe banii de motorină ai statului.

În motivarea sa se arată că: ,,la data de 08.10.2019 societatea Transbus SA a lansat o comandă de reparaţii pentru o chiulasă deformată către un operator din mun. Râmnicu Sărat cu menţiunea de a efectua lucrarea în regim de urgenţă.
La data de 11.10.2019, ora 13.16 la secretariatul societăţii a fost primit un mail prin care s-a comunicat faptul că trebuie ridicată până la ora 16.30 deoarece activitatea atelierului va fi întreruptă.”

Totuși este ciudat faptul pentru care însuși directorul societății de transport, Gică Toader, se deplasează cu autoturismul Dacia Duster pentru a prelua o chiuloasă reparată. Mai mult de atât, nu mai punem faptul că societatea nu a găsit niciun service în Buzău, decât la Râmnicu Sărat, iar între ora la care 13:16 și ora 16:30 sunt 2 ore și 44 de minute.

Directorul societății de transport a pierdut atât la Judecătoria Buzău, cât și la apel la Tribunalul Buzău. Soluția este definitivă!

Gică Toader, nu este străin de acuzațiile unor foști angajați că-și folosește bunul comun, autoturismul Dacia Duster și motorina, ca bun prorpiu, făcând naveta la Râmnicu Sărat sau deplasându-se cu nevasta la Mall în Ploiești.

Unele surse din Râmnicu Sărat susțin că Gică Toader și Constantin Toma sunt cumetri, după ce Toma l-a botezat pe fiul lui Gică.

Vitezomanul Gică și-a tras mașină mică… pe banii statului

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

3 thoughts on “Vitezomanul Gică a rămas fără permis. 111 km/h în localitate”
 1. Dacă verificarea era făcută pe 09.04.2019 firesc era sa expire după ceva timp scurs de la acea data inspre 2020 si nu inapoi … nu poate fi valabila din 2019 pana în 2010 zic…..
  În condițiile astea câștiga bugetarul procesul

 2. ATI SI GASIT PE CINE SA COMENTATI….D-NUL GIGA TOADER CARE A FURAT PE TOATE PARTIE SI A PROFITAT DE TOATE CUNOSTINTELE DE PARTID SA AJUNGA IN FUNCTIE. ESTE UN PARAZIT ORDINAR DE TIP CEAUSIST.
  INTREBATI CAT AFURAT DE LA D-NUL BUCUR FOST FONDATOR REPREZENTANTA DACIA -RENAULT BUZAU

 3. ATI SI GASIT PE CINE SA COMENTATI….D-NUL GIGA TOADER CARE A FURAT PE TOATE PARTIE SI A PROFITAT DE TOATE CUNOSTINTELE DE PARTID SA AJUNGA IN FUNCTIE. ESTE UN PARAZIT ORDINAR DE TIP CEAUSIST.
  INTREBATI CAT AFURAT DE LA D-NUL BUCUR FOST FONDATOR REPREZENTANTA DACIA -RENAULT BUZAU.
  SE PARE CA DUPA CE A AJUNS IN FUNCTIA DE DIRECTOR TRANSBUS A ADUS TOATE CUNOSTINTELE PARAZITE IN SOCIETATEA DE TRANSPORT LOCAL .
  MULTUMIRI DOMNULUI PRIMAR..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *