preda violeta (2)

Comuna Brădeanu și-a ales un nou primar în persoana Violetei Preda, candidată a Partidului Național Liberal (PNL). După o campanie tensionată, în care fostul edil și candidatul PSD au încercat să o denigreze prin atacuri personale, comunitatea a decis să sprijine un lider dedicat și implicat, un om simplu de la țară care și-a dedicat întreaga viață pentru binele concetățenilor săi.

Violeta Preda, o asistentă medicală cu grad principal și o vastă experiență de 20 de ani în domeniul medical, vine cu o viziune clară și obiective ambițioase pentru comuna Brădeanu. Ea își propune să pună în aplicare o serie de măsuri menite să aducă prosperitate și dezvoltare comunității.

Priorități în educație și sprijin pentru tineri

Una dintre prioritățile sale principale este educația. Violeta Preda consideră că investiția în educație este esențială pentru viitorul comunei. Printre propunerile sale se numără stimularea elevilor performanți prin acordarea de premii și stimulente pentru rezultate deosebite la concursurile școlare și extracurriculare. De asemenea, dorește să sprijine proiectele inițiate de școală și să asigure transportul elevilor pentru activitățile extracurriculare, implicându-se activ în programele sociale destinate copiilor din medii defavorizate.

Modernizarea infrastructurii și serviciilor

Violeta Preda plănuiește o serie de măsuri pentru modernizarea infrastructurii comunei Brădeanu. Acestea includ asfaltarea drumurilor, facilitarea accesului cetățenilor la servicii medicale de calitate, amenajarea de spații verzi și parcuri pentru copii și tineret, precum și reluarea festivalurilor și organizarea de evenimente dedicate comunității.

Transparență și sprijin pentru cetățeni

În ceea ce privește transparența și respectarea drepturilor cetățenilor, Preda Violeta se angajează să țină audiențe în satele Smârdan și Mitropolia, să publice informații despre activitatea primăriei și a consiliului local, să ofere sprijin producătorilor locali și să modernizeze cimitirele.

Declarația noului primar

„Sunt asistentă medicală de 20 de ani, cu mine s-au născut copii, cu mine au murit bătrânii. Telefonul și poarta mea au fost deschise tot timpul pentru locuitorii comunei și nu numai. Am fost tot timpul lângă copiii de la școală, am mers cu ei la foarte multe concursuri. Sănătatea și educația sunt principale pentru mine. Producătorii locali, agricultorii, crescătorii de animale, am să-i susțin cu toată puterea mea. Îmi doresc să aduc Brădeanu la viață, cândva era o oază de liniște și frumusețe. Am avut posibilitatea să lucrez în oraș, dar am refuzat să plec din satul meu natal”, afirmă Violeta Preda.

Cu aceste propuneri și angajamente, Violeta Preda își propune să aducă schimbări pozitive și să revitalizeze comunitatea Brădeanu, transformând-o într-un loc prosper și plin de viață.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *