Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza pentru azi, 8 noiembrie. Iată care va fi vremea în toată țara și care sunt temperaturile maxime și minime pentru vineri.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 8 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie anunță prognoza pentru vineri, 8 noiembrie. Vremea se anunță în continuare deosebit de caldă. În unele regiuni apar ploile însoțite de descărcări electrice și ceață, conform Administrației Naționale de Meteorologie. Cerul va fi variabil în regiunile din sud-estul teritoriului României.

În restul teritoriului vor apărea înnorări și va ploua temporar și sub formă de aversă. Maximele se vor încadra între 14 grade Celsius în nordul Moldovei și 24 de grade Celsius în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar minimele vor fi între 5 și 15 grade Celsius. Izolat se arată condiții de ceață, iar vântul va avea unele intensificări la munte, în special pe creste, pe litoral și în sudul Banatului.

Sursă: playtech.ro

Foto: libertatea.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *