Într-un efort dedicat sprijinirii accesului la sport, educație și sănătate pentru generațiile viitoare, primarul Constantin Dumitru a inaugurat cu fast o nouă Bază Sportivă de Tip 2 în satul Căpățânești. Această realizare deosebită vine ca răspuns la nevoile comunității, având ca beneficiari direcți elevii și copiii din comună.

Proiectul, denumit „Teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis și fotbal”, a fost finalizat într-un timp record și a fost posibil prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, implicând o investiție totală de 1.2 milioane de lei, plus TVA. Această nouă bază sportivă reprezintă nu doar o construcție, ci și un simbol al angajamentului autorităților locale față de viitorul comunității.

La ceremonia de inaugurare, au fost prezenți oaspeți de seamă, printre care senatorul Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii, deputații Romeo Lungu, Andi Cristea și Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre, și subprefectul Constantin Cristea. Cu toții au admirat noile facilități sportive și au participat la o partidă de fotbal inaugurală, desfășurată într-un spirit de fair-play și prietenie.

Baza sportivă este destinată în special copiilor, fiind dotată cu nocturnă, clădire pentru vestiare, terasă, alei pietonale și spații verzi. Într-un județ în care există doar trei astfel de baze sportive, aceasta reprezintă o contribuție semnificativă la promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

Primarul Constantin Dumitru a mulțumit comunității pentru sprijinul necondiționat și pentru încrederea acordată autorităților locale. În mesajul său către locuitori, a subliniat că fiecare pas în dezvoltarea comunității contribuie la temeliile unui județ mai puternic și mai prosper.

Cu această inaugurare, comuna Mărăcineni devine o prezență remarcabilă în peisajul sportiv al județului Buzău, oferind copiilor și tinerilor o oportunitate de a se bucura de mișcare și activități sportive moderne într-un mediu sigur și bine echipat.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *