Trei râmniceni s-au ales cu amenzi usturătoare după ce au fost surprinşi de camerele video în timp ce aruncau saci cu gunoi pe o stradă din cartierul Alecu Bagdad, din municipiul Râmnicu Sărat.

Pentru că nu le pasă de mediu și pentru că sunt obişnuite să arunce gunoiul la întâmplare, trei persoane din Râmnicu Sărat au fost amendate fiecare cu câte 1.000 de lei după ce au fost identificate, de poliţiştii locali, ca urmare a imaginilor surprinse în timp ce acestea aruncau o cantitate mare de deşeuri pe domeniul public, informează gazetaramniceana.ro.

VIDEO: gazetaramniceana.ro

Potrivit surselor din cadrul Poliţiei Locale Râmnicu Sărat, cele trei persoanae, mai exact două femei și un bărbat, au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei și au fost obligați să colecteze gunoiul pentru faptul că nu au contract cu operatorul de salubritate.

VIDEO:gazetaramniceana.ro

Oamenii legii îi prind aproape zilnic pe cei care aruncă gunoaie printre blocuri sau la colț de stradă și spun că în curând vor trece la sancțiuni maxime.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *