Incident violent ,ieri seară , în fața sediului TV Sat. Un clip în care a fost înregistrată o bătaie între doi adolescenți a fost postat miercuri dimineața pe o rețea de socializare.

Potrivit surselor noastre, elevul mai mare provine din liceul Eminescu ,fiind clasa a 12-a, iar victima provenind din liceul Economic, fiind clasa a 10-a. Incidentul s-ar fi produs de la o serie de jigniri și amenințări. Atenție, imagini și limbaj care vă pot afecta emoțional!

,,De frică să nu se ridece am încercat să mă apăr și l-am lovit și eu!”

,,Acel băiat mi-a dat mesaj pe instagram și m-a înjurat foarte rău pe motiv că am râs eu de el când a venit în față la economic să se ia de doi băieți, el a spus să ne vedem, apoi niște băieți au aflat că este pe platou lângă Las Vegas și s-au dus să vorbească cu el(am înțeles că și acolo a sărit la bătaie). Eu nu am fost acolo și am plecat din față de la Economic, după aproximativ 10 minute după ce au plecat acei băieți să vorbească cu el, când eram pe platou au venit doi băieți la mine și mi-au spus că el vrea să vorbească cu mine și m-au luat cu ei.

Când am ajuns la el a fost foarte violent, m-a împins și a spus că vrea să mă bată, eu fiind conștient că n-am cum să scap am lăsat tot ce se putea sparge sau strică de pe mine și am așteptat să văd ce se întâmplă, el a mai stat câteva clipe și a sărit pe mine dându-mi doi pumni în zona capului, m-am dat puțin în spate, iar apoi am văzut cum voia să îl dea și pe al treilea, m-am ferit și fiind speriat am încercat să mă apăr și l-am lovit și eu, băiatul din Eminescu a căzut jos și eu de frică să nu se ridice și să sară iar la bătaie l-am lovit cu piciorul în cap. Am reacționat așa pentru că am fost speriat deoarece acel băiat are 18 ani, iar eu 15.

Reiese faptul că nu eu am vrut să mă bat cu el deoarece el a venit în zona liceului meu în timp ce eu ieșeam de la ore, nu eu am fost după el
în acea seară aflând că l-am lovit destul de rău l-am sunat și l-am întrebat cum se simte și ce daune are.
El a spus că dacă mai stăteam 3 minute la locul conflictului veneau niște prieteni de ai lui și mă jucau în picioare .”- ne-a transmis elevul .

Pentru câteva secunde, trotuarul a devenit ring de box, meciul terminându-se prin K.O. .

Elevul mai mic, din Economic, se ferește de croșeul adversarului, iar apoi îl pune la pământ și îl lovește cu piciorul în cap de mai multe ori .

Victima a fost lovită cu capul de asfalt, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În orice moment bătaie ar fi putut deveni o tragedie .

În timpul confruntării, ceilalți elevi au asistat și susținut bătăușii ,ba chiar unii au imortalizat momentul .

Potrivit surselor noastre, în acest caz nu a fost depusă plangere și nici-o sesizare.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *