Un buzoian s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan și a luat la rând mașinile parcate într-un PECO situat la ieșirea din Buzău. Bărbatul a fugit de la fața locului, fiind urmărit și prins de șoferii păgubiți. De furie, unul dintre ei i-a administrat și o corecție, pe care bărbatul cu siguranță o va ține minte, informează reporterbuzoian.ro.

Potrivit reporterbuzoian.ro, întregul scandal a avut loc ieri, la ieșirea dintr-o stație PECO. Amețit de aburii alcoolului, bărbatul aflat la volanul unui Citroen a lovit inițial un Mercedes. Când a fost oprit de un șofer care văzuse scena, bărbatul s-a înfuriat și a călcat-o și mai tare, lovind alte două mașini parcate în incinta stației.

Citește mai mult pe reporterbuzoian.ro.

Martorii povestesc că tentativa bărbatului de a fugi către Mărăcineni s-a soldat cu un eșec, tinerii pornind imediat pe urmele sale și reușind să-l oprească la coborârea de pe pod. Aici, șoferul a dat piept cu furia păgubiților.

Șoferul buclucaș, din victimă, a devenit însă agresor și a început să-i fugărească pe cei prezenți, care nu au dorit să-i răspundă la violență.

Polițiștii l-au testat pe bărbat, iar rezultatul a înregistrat peste 0,70 g/litru alcool pur în aerul expirat.

Vezi VIDEO mai jos:

https://youtu.be/gvPtUazhE2Y

Citește mai mult pe reporterbuzoian.ro.

Articol: reporterbuzoian.ro Autor: Cosmin Șontică

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *