Un tânăr din Săpoca a ajuns în arestul IPJ Buzău după ce a fost surprins conducând o mașină deși nu avea permis de conducere.

Tânărul de 30 de ani, din Săpoca, era cunoscut în localitate pentru “pasiunea” sa pentru șofat, deși nu a promovat examenul pentru obținerea permisului de conducere. De mai multe ori a fost văzut la volan prin localitate. Miercuri, însă, în timp ce se plimba pe DJ 203 K, a întâîlnit un echipaj de polițiști. Oamenii legii l-au recunoscut, i-au făcut smen să oprească dar șoferul nu s-a conformat. A abandonat mașina și apoi a încercat să fugă de polițiști. A fost prins, însă, și trimis direct după gratii, infromează sansanews.ro.

“Autoturismul a fost interceptat în trafic, pe DJ203 K, în Cernăteşti. Întrucât conducătorul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, aceştia au procedat la urmărirea bărbatului. În urma audierii şi a verificărilor specifice în bazele de date poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, potrivit biroului de presă al IPJ Buzău.

sansanews.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *