Momente pline de emoție, în fața Spitalului Județean de Urgență Buzău. În această dimineață, colegii polițistului local Cătălin Simion, răpus de virusul Covid-19 au venit să își ia rămas bun de la camaradul lor.

Timp de câteva minute, sirenele autospecialelor de Poliție Locală au sunat în memoria polițistului decedat la ATI, din cauza infecției cu coronavirus, informează reporterbuzoian.ro .

Reamintim, polițistul local Cătălin Simion, care executa misiuni de verificare a persoanelor izolate la domiciliu, s-a infectat cu SARS-COV-2 și a pierdut bătălia cu boala la șase zile de la internare.

,,Astazi,colegul nostru,prietenul nostru,servantul vostru 25 de ani stimați cetățeni ai urbei,a pierdut lupta cu perfidul virus! Un om ce a fost în „prima linie” din ziua 1 a pandemiei fara a i se recunoaște meritele.Din contra,conducerea primăriei nu ii recunoaște nici măcar drepturile consfințite de lege.Domnule Primar,nici acum nu o sa recunoașteți buletinul de expertizare al D.S.P.-ului? Ne-a murit un coleg,a murit servind Buzaul- oras deschis,oras închis insa pentru drepturile celor ce îl servesc și protejează! DUMNEZEU SA TE IERTE CATALIN,FRATELE MEU IN ALBASTRU!”– au transmis colegii acestuia pe pagina de facebook – Sindicatul Politistilor Locali Buzau.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *