După cum bine știți, înainte de campania electorală, toți promit marea cu sarea și își pun în aplicare calitățile de manipulare sau mai bine zis prosteală a electoratului. Nici comuna Merei nu este scutită de aceste practici, iar actuala conducere încearcă să dreagă mendrele pe ultima sută de metri, dar se pare că își dă cu stângul în dreptul, după cum ne-am obișnuit.

După un mandat de viceprimar și două de primar, Chircă nu doar că a reușit să se facă de râs prin interviurile pe care le-a dat, dar dacă tragi linie, vei vedea că prea multe realizări nu sunt, iar cel mai bine o duce dânsul și cam atât. Chestia este că lumea s-a mai deșteptat, are acces la informație și nu mai pune botul la doi metri de asfalt turnat prost, pe bani mulți, cu firmele de casă.

Proverbul „Minciuna are picioare scurte”, se aplică și în acest caz, iar mai jos voi prezenta câteva detalii despre aburelile electorale, spuse și postate chiar de primarul PSD-ist:

Conform unui interviu dat de Chircă la o televiziune locală, în 2018, primăvara anului următor (2019) trebuia să înceapă cu lucrări de execuție a sistemului de canalizare, în toată comuna Merei. Suntem în 2020, cu câteva săptămâni înainte de alegerile locale, iar în nici un sat nu s-a săpat nici un măcar un șanț pentru lucrarea anunțată. Pentru „a liniști” electoratul, pe pagina de Facebook PSD Merei au fost postate niște baliverne și au fost atașate două hârtii, care nu au nici o treabă cu realitatea.

Cea mai mare investiție din istoria Comunei Merei este tot mai aproape să înceapă-canalizarea. Este rodul muncii noastre și al Companiei De Apă Buzău, careia îi mulțumim pentru colaborare. Este un proiect de câteva sute de milioane de euro din fonduri europene la nivelul județului Buzău, din care o parte foarte mare revine Comunei Merei. Avem dovada prin facsimilul atașat. Nu ne oprim deloc. Urmează asfaltarea în Lipia, tot din fonduri europene, asfaltarea principalelor drumuri din toate satele comunei. Iar visul nostru de a avea gaze va deveni și el realitate, cu răbdare și înțelegere. Reușim împreună!

Primăria Merei

Din surse am aflat că șefii PSD-iști i-au interzis domnului Chircă să mai acorde interviuri deoarece s-a făcut mereu de râs!

Cum ai putea să mai visezi la funcția de primar, din moment ce tu nici măcar nu știi ca stațiunea balneară pe care o conduci se numește Sărata-Monteoru, nu „Muntioru”?

Acum haideți să facem un rezumat, la „realizările” observate de noi, în ultima perioadă și care-i oferă un avantaj domnului Ștefan Chircă, pentru un nou mandat de primar al comunei Merei:

Acum aștept înjurăturile, dar refuz ca Buzăul să fie făcut de râs, de niște agramați, care au pus stăpânire pe scaunul de primar și îmbârligă electoratul slab, cu realizari de fațadă, in timp ce își dezvoltă averea proprie. Scaunele sunt încălzite de șezuturile neamurilor sau prietenilor, fondurile europene se duc dracu deoarece nu are cine să le ia, toți ne arată cu degetul și ocupăm locuri fruntașe in TOPURI UMILITOARE.

Tinerii pregătiți pleacă în străinătate deoarece aici nu au loc, iar cei care au mai rămas, asistă pasiv cum sunt umiliți de politicienii corupți, cu dosare penale.

Aveți grijă pe cine votați! Informați-vă și nu vă mai lăsați prostiți!

cnpaulescu.ro
4 thoughts on “Video și Foto | Primarul Ștefan Chircă zis „Artifice”, prins cu minciuna. Vezi cum se încearcă cucerirea electoratului”
  1. Este adevarat ca ne-am saturat de agramati si de primari care nu au nicio viziune! Toate lucrările, minore de altfel , sunt realizate din bugetul propriu al primariei! Niciun proiect realizat prin fonduri europene deoarece angajatii din primărie sunt pe masura primarului in functie! Pregatire superficială si implicare zero! Este timpul ca aceasta comuna sa beneficieze de oameni pregatiti si cu simțul răspunderii! Localnicii sa se gândească de o mie de ori daca vor ceva pentru bunăstarea lor si a copiilor lor! Nu va bucurați acum de micile servicii si zâmbete false deoarece pe termen lung inseamna prăbușirea acestei frumoasa comuna din punct de vedere geografic, turistic dar si economic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *